Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Poityka prywatności

Poityka prywatności

  1. Administratorem danych osobowych Klientów, w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz.U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 z późn. zm.), jest Innova Partners, Łukasz Lothammer
  2. Innova Partners, Łukasz Lothammer zapewnia Klientom realizację uprawnień wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych, w tym prawa dostępu do treści własnych danych osobowych i ich poprawiania oraz prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych na zasadach opisanych w przedmiotowej ustawie.
  3. Podanie danych osobowych w serwisie Mozaikowo.pl jest dobrowolne. Dane osobowe Klientów używane są wyłącznie w celu złożenia i realizacji zamówienia.
  4. Dane dotyczące Klienta lub innej osoby fizycznej korzystającej z serwisu, w tym dane osobowe, będą przechowywane przez okres nie dłuższy niż to jest konieczne w związku z korzystaniem z serwisu Mozaikowo.pl oraz wykonywaniem umowy sprzedaży produktów (m.in. dochodzenie ewentualnych roszczeń, obsługa reklamacji i realizacja uprawnień konsumenckich).
  5. Klient nie będzie otrzymywać informacji marketingowych i handlowych - jeśli nie wyrazi na to zgody. Dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom w celach marketingowych i handlowych.
  6. W ramach realizacji prawa do kontroli przetwarzania własnych danych osobowych, Klient ma w prawo do wniesienia pisemnego żądania zaprzestania przetwarzania danych, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania lub zmiany swoich danych na adres email biuro@Mozaikowo.pl.
  7. Osobie, która wyraziła zgodę na przesyłanie informacji handlowej drogą elektroniczną (newsletter), przysługuje prawo cofnięcia wyrażonej zgody poprzez wysłanie maila na adres kontakt@mozaikowo.pl.
  8. Dane osobowe Klientów mogą być udostępniane podmiotom uprawnionym do ich otrzymania na mocy obowiązujących przepisów prawa, w tym właściwym organom wymiaru sprawiedliwości.
  9. Dane osobowe Klientów są chronione przez Operatora przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, a także innymi przypadkami ich ujawnienia albo utraty oraz przed zniszczeniem lub nieuprawnioną modyfikacją wskazanych danych oraz informacji poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń organizacyjnych i technicznych.

Oprócz danych osobowych serwis Mozaikowo.pl gromadzi tzw. pliki cookies. Są one wykorzystywane w kilku celach:

Służą do zbierania informacji o sposobie korzystania ze strony, by lepiej działała, oraz funkcjonalne, czyli pozwalające „pamiętać” o ustawieniach użytkownika (np. język, rozmiar czcionki).  

Są to między innymi:

  • cookies google-analytics.com - służące do statystyk serwisu Mozaikowo.pl
  • cokies sesyjne (wygasają po zakończeniu sesji)

Poziom ochrony przed cookies można ustawić w swojej przeglądarce internetowej – aż do całkowitego blokowania plików cookies. Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwiać niektóre funkcje lub całkowicie uniemożliwić korzystanie z serwisu.