Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Drodzy klienci, dziękujemy serdecznie za napisanie już 1 041 opinii, wiele to dla nas znaczy i pomaga nieustannie poprawiać jakość.
Jeżeli korzystałeś z naszych usług, będziemy wdzięczni za wystawienie opinii.

Możesz to zrobić tutaj (Zostaniesz przeniesiony do strony logowania)
Świetny pomysł na prezent, bardzo się spodobał. Zdjęcie duże wyraźne, a i małe można bez problemu obejrzeć. Zamówienie zrealizowane bez problemu.

oleq - 2009-12-17
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, jak również z miłej, szybkiej obsługi:) Dzięki za podwiezienie zamówienia do metra, wyrobiłem się w sam raz z podarowaniem prezentu;)Mimo pewnych obaw mozaika wygląda świetnie. Gdybym wiedział, że tak wyjdzie, zdecydowałbym się na większy rozmiar (wybrałem 50x70cm), ale dzięki wersji elektronicznej zawsze można druknąć większą;) Polecam!

Bartek - 2009-12-17
co tu duzo pisac- mozaika jest FANTASTYCZNA, pomimo tego, że była tylko dodatkiem to głównego prezentu, cała uwaga skupiła sie tylko na niej!!! polecam wszystkim!

z - 2009-12-17
Zamówiłam Mozaikę, choc nie byłam do końca przekonana czy to bedzie odpowiedni prezent na 18-nastkę... Gdy otworzyłam przesyłkę (przyszla po kilku dniach) zobaczyłam duże zdjęcie zrobione z maleńkich obrazków... byłam w szoku! To był najlepszy prezent, który dostała moja kuzynka na 18-nastkę widac to bylo po reakcji gości, jej minie i po tym jak mi dziękowała :) ZDECYDOWANIE POLECAM :) DZIEKUJĘ i Pozdrawiam

Paulina ze Szczecina - 2009-12-16
Mozaika na "żywo" robi niesamowite wrażenie. Polecam każdemu kto szuka oryginalnego prezentu.Profesjonalna i miła obsługa.Pozdrawiam

Iwonka - 2009-12-16
Bardzo, bardzo udany zakup- wszystkim się podoba. Obsługa sprawna i bezproblemowa :) Same plusy!

Kamila - 2009-12-16
Świetny prezent. Zaskoczenie murowane. Polecam mozaikowo.pl fachowa obsługa. Klient na 1 miejscu

BM - 2009-12-16
Super efekt super prezent szybka i fachowa obsługa.Polecam każdemu

Jarek - 2009-12-16
Witam, Mozaika wyszła rewelacyjnie:) szybka i miła obsługa. Polecam i napewno skorzystam ponownie.

Bazzket - 2009-12-15
Prezent świetny! Jak mój chłopak otrzymał ode mnie mozaikę z naszym wspólnym zdjęciem był pod ogromnym wrażeniem. Stwierdził, że jak zawsze robię mu najfajniejsze i bardzo oryginalne prezenty. Gorąco polecam zamówienie mozaiki, niesamowity efekt. A propo, zamówiłam największy rozmiar i teraz mozaika wisi nad Jego łóżkiem i ozdabia cały pokój. Każdy kto do niego wchodzi zwraca na mozaikę uwagę i oczywiście podziwia. :)

Ewa :) - 2009-12-15
Witam :) Mozaika jest świetna ! I naprawdę jest zachwycająca. Obsługa jest bardzo miła :) W 100% polecam !! pozdrawiam :)

Angelina - 2009-12-15
Polecam, efekt pracy znakomity, podobnie jak kontakt ze sprzedającymi - miły i rzeczowy, pozdrawiam

Adam - 2009-12-15
Dziękuję za przesyłkę, dotarła bez szwanku :) Następnym razem muszę jednak wziąć większą mozaikę bo 40x50 nie daje aż takiego efektu.

Dorota Barzowska - 2009-12-14
Wszystko idealnie i zgodnie z opisem! Obsłuba bardzo miła i fotowa na rzeczową i fachową pomoc! jestem zadowolony w 100% serdecznie polecam bo to extra prezent!

wojtas - 2009-12-12
cudowny efekt. prezent wyrażający więcej, niż tysiąc słów ;)

mali - 2009-12-11
Bardzo profesjonalna obsługa. Efekt niesamowity ! :)))

Magdalena - 2009-12-10
profesjonalne podejście, jeszcze lepszy kontakt, efekt wykonania fantastyczny! przesylka na czas;) Dzieki i polecam Wszystkim;)

mateo907 - 2009-12-10
Sprawna i szybka obsluga, szybka dostawa. Mozaika robi naprawde swietne wrazenie. Mozna polecic jako orginalny prezent lub pamiatke dla siebie

Marek-ef - 2009-12-10
realizacja zamówienia - natychmiastowa, efekt na żywo - niesamowity! :) Gorąco polecam :)

Emilia - 2009-12-09
Prezent bardzo sie pobobal. Przesylka na czas. Wszysko ok :)

Paulina G. - 2009-12-08
Wszystko pozytywnie, szybko i bez problemów

Ania - 2009-12-07
Spodziewałam się swoistego dzieła a efekt? Toż to ARCYDZIEŁO, przyprawiające o zawrót głowy!!! Przygotowanie niespodzianki z pomocą elity Mozaikowa to szczególna przygoda: rewelacyjny kontakt z klientem, ekspresowa realizacja zamówienia a rezultat pracy - miodzio:)

aneta - 2009-12-07
Genialna robota! Szybka i fachowa obsługa. Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Polecam!!!

leszek14 - 2009-12-07
super prezent, wszyscy się zachwycają. Polecam na każdą okazję :)

Marta - 2009-12-07
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Efektkońcowy przerósł mojeo czekiwania. Jeśli ktoś chce zrobić prezent, to jest to bardzo dobry pomysł. Zamówiłemmozaikę 30x40 cm ale uważam, że zrobiłaby jeszcze większe wrazenie w formacie o jeden albo dwa "numery" większym. Pozdrawiam i polecam

Paweł Domagała - 2009-12-07
wszystko w porzadku:) ladnie szybko i profesjonalnie! wlasnie tak powinno sie robic takie rzeczy:)

:) - 2009-12-07
dziś dotarła do mnie mozaika... mnie urzekła :) ciekawa jestem jak zareaguje obdarowana osoba :) fantastyczna jakość, dużo lepiej niż na podglądzie :) serdecznie polecam

Alicja - 2009-12-07
Przesyłka doszła w oka mgnieniu:) Nie mogłem się doczekać aż ją zobacze i jest! Tego własnie szukałem idealny prezent dla mojej dziewczyny! Jutro się okaże czy dobrze trafilem ale mysle ze skoczy z zachwytu. Bardzo dobrze ze jest taka firma która się zajmuje takimi wyjątkowymi prezentami. A jeszcze bardziej sie chwali fakt ze mimo ze jest jedna to od razu profesjonalna. Myśle ze jeszcze bede korzystał z Waszej oferty:) Pozdrawiam!

Michał Ruda Śląska - 2009-12-04
Po raz kolejny ekipa mozaikowo wykonała kawał dobrej roboty. Profesjonalne i miłe podejście do klienta, szybkość działania i niesamowity efekt końcowy w postaci niezwykłej mozaiki. Dziękuję i życzę powodzenia:-)

Monika - 2009-12-03
Miły kontakt, żadnych problemów z uzyskaniem odpowiedzi na nawet najgłupsze pytania :) Szybka wysyłka. A obdarowany? Zdziwiony najpierw. Zaciekawiony później. A teraz? Myślę, że zdjęcie w antyramie już wisi na ścianie. Oryginalny prezent, coś nowego. A teraz trudno o rzeczy niepowtarzalne. Polecam!

MoA - 2009-12-03
"Mozaika jest rewelacyjna przez duże "R":)Jeśli chcecie obdarować bliską osobę wyjatkowym prezentem, jest to strzał w 10!Gorąco polecam... Bałwanki są rzeczywiście fantastyczne:)

Kasia N. - 2009-12-02
Prezent oryginalny, niezwykle się prezentuje i zaskakuje obdarowanego. Na 30ste urodziny mojego partnera zamówiłam mozaikę z naszym zdjęciem, gdzie znajdowało się.. trzydzieści naszych małych zdjęć. Była zabawa żeby je odnaleźć! Polecam

Agata, Poznań - 2009-12-02
Szybka wysyłka, efekt lepszy od oczekiwanego, a przede wszystkim świetna jako prezent.

Magda - 2009-12-02
Obsługa-5, szybkość-5, kontakt-5, realizacja-5, podejście do klienta-5, gotowa praca-5 i ogromne zadowolenie obdarowanego oraz wszystkich gości. Przyznam szczerze, że do oferty podeszłam, jak do kolczastego jeża i proszę mi uwierzyć, jestem na prawdę mile zaskoczona. Córka już zbiera swoje fotki, aby zamówić największy możliwy format. Na pewno tu wrócę! Serdecznie pozdrawiam wszystkich mozaikowców. P.S. Bałwanki są cudowne.

Ewa M. - 2009-11-30
Transakcja przebiegła sprawnie, mozaika bardzo ładna, naprawdę miły kontakt. Gorąco polecam :)

Kasia - 2009-11-28
Mozaika swietna,wykonana precyzyjnie, az chce sie patrzec :) Swietny pomysl na prezent dla bliskiej osoby

Wtk - 2009-11-27
Przesłałem chłopakom około 1 000 zdjęć własnych. To co zobaczyłem po 2 godzinach powaliło mnie na kolana. Mam nadzieję że takie samo wrażenie zrobi na mojej żonie. Gratuluję szybkości, jakości i podejścia do klienta bo w dzisiejszych czasach to skarb. Oby tak dalej Panowie a sukces gwarantowany. Polecam każdemu kto zastanawia się nad prezentem pod choinkę. Nie ma nic lepszego jak pamiątka w postaci 1 000 zdjęć za niewielkie pieniądze.

Artur - 2009-11-25
Dobry kontakt, wszystko sprawnie i szybko, mozaika super :)Idealna na prezent :)Polecam

Lidia - 2009-11-24
zamówiłam mozaikę i jestem bardzo zadowolona z efektu, naprawdę warto. Świetny materiał na prezent:) polecam

kasik - 2009-11-24
Prezent jaki ofiaruje mozaikowo to wspaniały pomysł, ucieszy każdego, aczkolwiek moje oczekiwania były za bardzo wysoko postawione i nie jestem w 100% zadowolona [może złe zdjęcie], ale i tak wyszło świetnie i obdarowana osoba ucieszyła się ze zdjęcia z ukochaną. Polecam i oczywiście na pewno jeszcze tu wrócę.

Melusia - 2009-11-24
Bardzo polecam mozaikowo, super kontakt, świetna współpraca, rewelacyjny efekt zdjęcia.

Marta - 2009-11-23
Świetny pomysł na prezent! Profesjonalne wykonanie! Szybka dostawa zamówienia!;) Polecam!!!

KKarolina - 2009-11-20
Bardzo dobry kontakt:) Mozaika także super! Polecam wszystkim;)

Krzysztof - 2009-11-20
Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt, a efekt przeszedł moje naśmielsze oczekiwania, myslę, że będzie to najoryginalniejszy prezent, jaki kiedykolwiek podarowałam. Dziękuje bardzo

Sylwia M. - 2009-11-18
Polecam wszystkim, efekt zdjęcia poprostu idealny :)Żadnych zastrzeżeń,przesyłka ekspresowa, bardzo dobry kontakt. Czego więcej można chcieć:)

Kasia - 2009-11-18
Jestem bardzo zadowolony z mozaiki

Darek - 2009-11-14
Świetny efekt. Mozaika super wykonana. Duża elastyczność Sprzedawcy przy składaniu i realizacji zamówienia. POLECAM!!!

filip2801 - 2009-11-12
Jak dla mnie zdjęcie jest super :) Mam nadzieję ze sie spodoba mojemu chlopakowi ;) Naprawde trafiłam w dziesiatke :)

JuStii - 2009-11-09
Mozaika jest kapitalna. Jeszcze nie podarowałam prezentu, ale wnioskując po reakcjach osób, które go widziały, nie mam wątpliwości, że się spodoba. Myślę,że powielę ten pomysł na prezent w przyszłości, a na pewno zrobią to moi znajomi. Realizacja zamówienia odbyła się szybko i profesjonalnie. Jestem w 100 % usatysfakcjonowana. Gratuluję pomysłu i organizacji.

Jaskółka - 2009-11-08
Wszystko OK szybka i sumienna obsługa. Mozaika naprawdę fajna Polecam

Winiar - 2009-11-06
W pełni polecam usługi ekipy "mozaikowo":-) Współpraca od początku do końca w pełni profesjonalna. Jeśli bym miała się do czegoś przyczepić to... nie mam do czego. Miła obsługa, szybkość działania i dobra jakość. Polecam w stu procentach!!!

Monika - 2009-11-06
Bardzo ale to bardzo profesjonalna robota. Polecam ten zespół, prezent się bardzo spodobał xD Obsługa godna zaufania i dobra kontakt. Polecam xD

Cinek xD - 2009-11-06
Polecam usługi mozaikowa w stu procentach.Efekt końcowy jest rewelacyjny.... poza tym przesympatyczna obsługa :) Bez żadnego problemu spełniają każdą prośbę co to wyglądu mozaiki.Gorąco polecam raz jeszcze. Naprawde pomysl fascynujący a wykonanie jeszce lepsze:)

Justyna :) - 2009-11-05
korzystam juz 2 raz i jestem zachwycona........a obdarowany jeszcze bardziej.pozdrawiam

asia - 2009-11-05
Wszystko szybko, fajnie i sprawnie. Końcowy efekt rewelacja. Dziękuje i pozdrawiam.

Michał - 2009-11-02
GORĄCO POLECAM, świetna współpraca przy realizacji zamówienia oraz elastyczność Sprzedawcy. Naprawdę warto :)

Marta :) - 2009-10-31
Obsługa fachowa i ekspresowa. Efekt końcowy rewelacyjny!!! Nic więcej chyba nie trzeba dodawać :)Dziękuję i pozdrawiam

MonikaN - 2009-10-30
Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia. Zdjęcie wysłałem po 20-tej w czwartek, a już w piątek w nocy projekt był gotowy. W piątek rano zrealizowałem przelew, a około południa mozaikę miałem już przesłaną emailem. Wszystkim polecam, fajny pomysł na prezent.

Marcin Pikul - 2009-10-29
Wspolpraca z Mozaikowem to pelen profesjonalizm. Dobry kontakt, wspaniala jakosc i napawde ekspresowe tempo. Mysle ze mozaika podbije niejedno serce. Ja osobiscie jestem oczarowana. Polecam wszytskim i na kazda okazje!!!

AA - 2009-10-27
Wspolpraca z Mozaikowem to czysta przyjemnosc pelen profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt, wspaniala jakosc i ekspresowe tempo. Ja jestem bardzo zadowolony. Polecam wszytskim!!!

Tomek - 2009-10-27
Super! Świetny kontakt z ekipą, odwalają kawał dobrej roboty:) i robią to co ważniejsze szybko. Sama mozaika robi piorunujące wrażenie. Moja dziewczyna była zachwycona:) Gorąco polecam

Rafał:) - 2009-10-25
Efekt końcowy jest naprawdę świetny. Polecam jak najbardziej wszystkim, idealny prezent, 100% satysfakcji.

Sylwia - 2009-10-22
Z tak profesjonalnymi, słownymi i solidnymi ludźmi aż miło współpracować. Dziś odebrałam mozaikę, jest świetna. Naprawdę polecam wszystkim, którzy szukają czegoś co mile zaskoczy obdarowywaną osobę. Nie spodziewałam się takiego efektu...jestem w 101% usatysfakcjonowana!!! Dziękuję całej ekipie:)

Natalia:) - 2009-10-22
Rewelacja! Pełen profesjonalizm! Mozaika super, takiego efektu nawet się nie spodziewałam... Polecam na prezent, na różne okazje!

Barbara :) - 2009-10-22
Efekt niesamowity, poszczególne małe zdjęcia bardzo wyraźne. Mozaika (zwłaszcza z własnych zdjęć) to oryginalny pomysł na prezent. Obdarowani na pewno będą mile zaskoczeni :]

Joasia - 2009-10-21
Świetny kontakt z ekipą, która jest niesamowicie cierpliwa i sympatyczna (Pozdrawiam ;]) Mozaika też zgodna z zamówieniem, szybko dostarczona i bez żadnych problemów :) Z czystym sumieniem mogę polecić transakcje z mozaikowo.com.pl ;)

Kasia.eR - 2009-10-19
Efekt końcowy jest naprawdę świetny, szczególnie, że mozaika wykonana była z własnych zdjęć. Ekspresowa obsługa i projekt, jednak bez opcji overnight czekałem równo 3 dni na wysyłkę. Polecam jak najbardziej wszystkim, idealny prezent, 100% satysfakcji.

Kolos - 2009-10-18
Wszystko w najlepszym porządku. Mozaika ładna. Ucieszyła obdarowana osobe :)

Bożena - 2009-10-18
Gdybym miał tzw gebis to pewnie zbierał bym go z podłogi ... coś pięknego, na prawdę robi wrażenie :) ... było to moje pierwsze zamówienie, ale już teraz mogę obiecać, że nie ostatnie. Jestem w pełni przekonany, że osoba, którą chce obdarować tym prezentem będzie tak samo zachwycona jak ja. Dziękuję. Pozdrawiam :PP

Pasiu - 2009-10-15
Mozaika jest rewelacyjna!! Robi niesamowite wrażenie. Obsługa perfekcyjna, szybka realizacja zamówienia i doskonały produkt.

Edyta - 2009-10-15
Mozaika prześliczna- obdarowany był bardzo zaskoczony gdy zobaczył że cały obraz składa się z naszych wspólnych zdjęć :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Kasia - 2009-10-10
Mozaika w 100% spełniła moje oczekiwania. Ponadto realizacja zamówienia była wręcz expresowa!!! Gorąco polecam !!!

Brzostuś - 2009-10-10
Transakcja bardzo sprawnie przeprowadzona, bardzo dobry kontakt. Zdjęcie zrobiło mega wrażenie na znajomych z pracy:)

Ania - 2009-10-08
efekt znakomity :) zdjęcie w które można wpatrywać się godzinami... obsługa ekspresowa! szczególnie polecam mozaikę z własnych zdjęć!

inka - 2009-10-08
Zgodnie z hasłem na głównej stronie- Fotomozaika to naprawdę świetny pomysł na oryginalny prezent- robi wrażenie- znajomi wypytywali o szczegóły, więc myślę że będzie parę zamówień.. także liczę na jakiś rabacik :D. do następnego razu!!!!

BlackJack - 2009-10-06
super. efekt jest powalający, przjaciółka oszalała ze szczęścia, gdy zobaczyła prezent. Wielki plus za szybką dostawę. Polecam każdemu.

gyal - 2009-10-06
Wszystko ok:) polecam

artur - 2009-10-02
Super! świetny efekt ! błyskawiczna przesyłka i dobra organizacja firmy - polecam :)

jurand90 - 2009-10-02
Mozaika wyszła rewelacyjnie (robiłem na czarno-białym skanie zdjęcia sprzed 35 lat). Ramka (srebrna) bardzo dobrej jakości i marki (opinia obcej osoby która zajmuje się handlem takim towarem) Rewelacyjny kontakt telefoniczny i e-mail. Bardzo szybka reakcja na oczekiwania i pomysły. Dostawa u mnie w ciągu 2 dni od zatwierdzenia projektu. Rewelacja

Krzysztof (Wrocław) - 2009-10-01
Mozaika jest prześliczna .. naprawdę warto zainwestować w taki prezent ! gorąco polecam ! kontakt świetny ! bardzo Wam dziękuję !!!

Czarna - 2009-10-01
Polecam gorąco piękny obraz mila obsługa naprawdę warto super pomysł na prezent pozdrawiam!!

Lepka Joanna - 2009-10-01
Super pomysł na prezent!!! Bardzo podoba się obdarowanemu. Polecam.

hs - 2009-09-29
Mozaika super! Początkowo obdarowana osoba nie zorientowała się co dostała i myślała, że to tylko zwykłe zdjęcie, ale jak zobaczyła, że spójny kształt składa się z naszych wspólnych zdjęć z wyjazdu była po prostu zachwycona! Polecam, super pomysł na prezent!

Danio - 2009-09-27
Mozaika naprawdę efektowna, obsługa sprawna, dobry kontakt e-mailowy. Polecam, zwłaszcza mozaikę z własnych zdjęć.

Iwona - 2009-09-25
Cieszę się,że zamówiłam mozaikę w tej firmie.Bardzo dobry i szybki kontakt (pomimo moich "natarczywych" pytań).Wielkie dzięki.Myślę,że zrobię miłą i oryginalną niespodziankę.Spróbuj i Ty.

Beata - 2009-09-24
Mozaika wyszła super. Polecam wszystkim, którzy chcą sprezentować coś osobistego i zarazem oryginalnego. Przesyłka przyszła na czas. Wrażenie ogromne!!!!

binia - 2009-09-21
Jestem zadowolona,super pomysł,oryginalny prezent.Efekt na 6+.Dziękuje.

krynka - 2009-09-20
Mozaika jest śliczna, kontakt bardzo dobry. Polecam!

mc - 2009-09-19
Gorąco polecam! mozajka spełniła wszystkie moje oczekiwania. piorunujący efekt. profesjonalne wykonanie i bezproblemowy kontakt

Paweł - 2009-09-18
Pełen pozytyw. Mozaika i obsługa świetna. Polecam. Warto.

Łukasz - 2009-09-13
niesamowite!! zamowienie zlozylem we wtorek a juz w piatek dotarlo na drugi koniec polski :).. profesjonalna obsluga zespol otwarty na sugestie a mozaika powala na kolana! goraco polecam!

k.30 - 2009-09-13
Mozaika bardzo ładnie wygląda, obsługa fachowa, transakcja szybka i sprawna. Zdecydowanie polecam!

Asia - 2009-09-10
Mozaika jest naprawdę super:D Po wydrukowaniu wygląda dużo fajniej niż na ekranie. Wszystkie malutkie zdjęcia są dobrze widoczne a całość tworzy niesamowity efekt. Bardzo ciekawy i oryginalny pomysł na prezent. Należy także dodać, że obsługa mozaikowa jest bardzo miła i profesjonalna. Za wszystko bardzo dziękuje i gorąco polecam!!!

Karolina - 2009-09-08
Bardzo polecam! Fachowa obsługa, jakość wydruku bardzo dobra, zdjęcia, które tworzą mozaikę są dobrze widoczne a całość tworzy niezwykły obraz. Osobiście polecam mozaikę wykonaną z własnych zdjęć. Bardzo polecam, to naprawdę udany prezent.

Anna Petryna - 2009-09-07
Wysłałam ok. 130 własnych zdjęc, zamowilam mozaike w formie 50 x 70 w ramie aluminiowej.Prezent okazał się miłym zaskoczeniem. Mozaika prezentuje sie wysmienicie. Wszystkie zdjecia sa dobrze widoczne. Jestem zachwycona!!!!!!Bardzo polecam!!!!

Beata - 2009-09-04
Trochę się martwiłam, czy dobrze robię zamawiając taki prezent, ale efekt jest naprawdę niecodzienny, a wykonawcy otwarci na sugestie zamawiającego. Obdarowany - zachwycony. Nic więcej nie trzeba chyba dodawać:)Polecam!

Dorota - 2009-09-02
Malutkie zdjęcia dają niesamowity efekt. Z przesyłką nie ma żadnych problemów. Polecam!

Karolina - 2009-09-02
Nie miałąm pojęcia co kupic na urodziny mojemu chłopakowi, który interesuje się amatorsko fotografią. Kiedy zobaczyłam tą stronę od razu wysłałam jego zdjęcie jako główne i 200 zdjęc zrobionych przez niego. Projekt otrzymałam e-mailem już kilka godzin później. Obsługa bardzo miła,otrzymałam odpowiedzi na wszystkie pytania i do tego szybka wysyłka. Mozaika wyszła geniealnie, a on sam był zachwycony. Dziękuję,to na pewno nie ostatnia zamówiona przeze mnie fotomozaika :)

Candyfloss - 2009-09-01
Gorąco polecam!!!To świetna rzecz na niebanalny prezent. Wykonanie profesjonalne, rama alu bardzo solidna. Obsługa sprawna, kontakt natychmiastowy. Zespół otwarty na propozycje, mający wiele dobrych chęci i sporo cierpliwości. Dziękuje serdecznie!!! Polecam wszystkim, a sama pewnie też jeszcze skorzystam :)

:: eb :: - 2009-09-01
Rodzice cieszyli się jak dzieci, jak dostali mozaikę na ich 20-stą rocznicę ślubu :)) prezent naprawdę robi niesamowite wrażenie. Dziękuję i pozdrawiam

Krzysiek S - 2009-08-28
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >