Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Drodzy klienci, dziękujemy serdecznie za napisanie już 1 041 opinii, wiele to dla nas znaczy i pomaga nieustannie poprawiać jakość.
Jeżeli korzystałeś z naszych usług, będziemy wdzięczni za wystawienie opinii.

Możesz to zrobić tutaj (Zostaniesz przeniesiony do strony logowania)
Przy małym formacie efekt też jest nieco mniejszy, ale ogólnie polecam.

Yachu - 2010-12-21
Bardzo dobra obsługa a i mozaika świetnie wygląda.Gorąco polecam

martin8732 - 2010-12-21
Mozaika super!!!!! Efekt niesamowity!!!!!! Wszyscy są w szoku. Polecam MOZAIKOWO na 100%

dadam123 - 2010-12-20
Pełen profesjonalizm wykonanej pracy:) szybka realizacja i wysyłka:) super mozaika:)polecam:)

Bartosz:) - 2010-12-20
Wszystko w jak najlepszym porządku. Mozaika spełnia moje oczekiwania. Polecam

Krzysiek - 2010-12-19
Szybko i profesjonalnie, naprawdę polecam, materiały wysłałem około 22:00 a już po północy miałem na mailu gotowy projekt, odbiór też bezproblemowy

Zadowolny - 2010-12-19
Swietna wspolpraca! Oryginalny prezent ktory baaaaaaaardzo sie spodobal mojej dziewczynie!:) Super wyszlo! Bardzo dobry kontakt! Polecam! Dzieki za mozaike i pozdrawiam!:)

Damian - 2010-12-19
Profesjonalnie, szybko, a końcowy efekt super. Polecam mozaikę z własnych zdjęć- niesamowity efekt.

Adam - 2010-12-18
Rewelacja. Naprawdę robi ogromne wrażenie. Dziękuję za szybką realizację zamówienia.

Filip Wójcik - 2010-12-17
Mozaika jest świetna, potraficie spełnić nawet dziwne zachcianki klienta, polecam gorąco :)

stryka - 2010-12-17
Fajna sprawa ta mozaika choć nie ukrywając nietania ;) Jednakże końcowy efekt zadowalający, polecma :)

Syla - 2010-12-16
Pełen profesjonalizm! Wszystko szybko i sprawnie, a efekt REWELACYJNY! Polecam wszystkim. Dziękuję i pozdrawiam :)

Iga - 2010-12-15
Efekt na żywo sto razy lepszy :) Znakomity pomysł na prezent. Ekipa miła, wysyłka szybka. Polecam!!!

Kamil - 2010-12-14
REWELACJA!! brak mi słów!! widać 100% profesjonalizm!! jestem zachwycona!! pozdrawiam

Dominika - 2010-12-14
Mozaika jest wspaniała! Bardzo dziękuję za wysoką jakość i profesjonalizm. Jestem pewna, że prezent bardzo się spodoba. Chętnie skorzystam jeszcze kiedyś z waszych usług. Jestem bardzo zadowolona :))))

Ola - 2010-12-13
Świetna jakośc i szybka realizacja zamówienia! Już drugi raz korzystałam z usług mozaikowa i jestem baaardzo zadowolona:))))

Sylwia - 2010-12-11
Realizacja nawet dobra, pomijając warunki atmosferyczne, wykonanie również ale dostałem połamaną antyramę, nie tego oczekuje się za taką kwotę. Brak ostrzeżeń na opakowaniu o ostrożnym transporcie. To były moje pierwsze i ostatnie zakupy mozaiki.

Ł. - 2010-12-10
Dziękuję za szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy.Mozaika prezentuje się imponująco. Prezent świąteczny na pewno się spodoba. Pozdrawiam i przy najbliższej okazji tu wrócę.

Monika - 2010-12-10
Niesamowity efekt!!! Lepszy niż się spodziewałam!!! Polecam wszystkim!!! Pełen profesjonalizm, szybka realizacja zamówień, świetne podejście do klienta. Oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie

Aga - 2010-12-09
Niesamowita mozaika! Jestem bardzo zadowolony, swietnie wyglada. Zaluje ze jest to prezent, sam bym sobie chetnie ja zostawil :) Pozdrawiam serdecznie

Arek - 2010-12-07
Jestem naprawdę zadowolona i gorąco polecam usługi tego zespołu! Wyróżnia go: profesjonalizm, uczciwość, zaangażowanie, szybkie działanie i genialny efekt. Dałam bazę własnych zdjęć, które stworzyły mozaikę i wynik końcowy jest genialny! Panie Łukaszu - oby tak dalej!

anna p - 2010-12-05
Serdecznie dziękuję! Wszystko zgodnie z opisem na stronie i bez opóźnień. Fantastyczne podejście do klienta. POLECAM!

ag - 2010-12-03
super super super!!! tylko mozaikowo!!! moje kochanie oszalało ze szczęścia, polecam każdej dziewczynie jeśli chce zrobić super prezent chłopakowi! wkrótce jedziemy na ślub, ale młodzi dostaną prezent po ślubie, zgadnijcie CO? będziemy wracać!

alicjai - 2010-12-01
Bardzo, ale to bardzo zadowolona jestem. Mozaika wyglada extra, małe zdjęcia są wyraźne, duży obraz też z odleglości wygląda świetnie. polecam każdemu, jako prezent dla bliskich lub dla siebie :))

Anna - 2010-11-29
Jestem pod wrazeniem obsługi podejscia do klienta jego potrzeb, oczekiwan również wykonanej pracy ..pełen profesjonalizm wiecej takich ludzi!!!polecam szczerze wszystkim którzy tak jak ja nie mieli pomysłu na fajny i orginalny prezent....dziekuje całej załodze mozaikowo i życze dalszych sukcesów!!! pozdrawiam

aneta - 2010-11-26
mozaika zapiera dech w piersiach. Bardzo mi się podoba i polecę tę stronę komuś jak będzie poszukiwał dobrego i ładnego prezentu :) miłe i szybka obsługa naprawdę polecam :)

Dorota - 2010-11-23
Mozaika robi wrażenie, szybka transakcja. Polecam :)

Agnieszka - 2010-11-23
Obsługa - profesjonalna, miła, z indywidualnym podejściem do każdego klienta Realizacja - błyskawiczna Efekt końcowy - ósmy cud świata POLECAM!!!

woyteko - 2010-11-22
Świetny efekt końcowy, realizacja zamówienia sprawna i bez żadnych uchybień. Rewelacyjny pomysł na prezent! Zdecydowanie polecam

Agata - 2010-11-22
Super produkt. Jestem bardzo zadowolony. Całość robi ogromne wrażenie. Do tego profesjonalna obsługa i szybka transakcja. Gorąco polecam każdemu.

Łukasz Kolanowski - 2010-11-19
Świetny pomysł na niebanalny i efektowny prezent. Profesjonalna obsługa, Zdecydowanie polecam

Iza - 2010-11-19
Właśnie odebrałam przesyłkę. Mój słownik jest zbyt ubogi, by opisać niepowtarzalność mozaiki. Ma być ona prezentem na Święta dla mojej najlepszej przyjaciółki. Już teraz widzę jej łzy szczęścia, gdy odpakuje prezent. Z całego serca dziękuję zespołowi mozaikowo.com za tak niepowtarzalny prezent. Dziękuję i życzę dalszych sukcesów :D

Kasia - 2010-11-12
Mozaika zdecydowanie lepiej wyglada w realu, fantastyczna, rewelacyjny prezent dla każdego, polecam wszystkim którzy mają problem z wyborem prezentu i nie tylko, miła i profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, serdecznie dziękuję za wszystko i pozdrawiam całe MOZAIKOWO!

ana19 - 2010-11-12
:) wspaniały prezent na każdą okazję :) mozaika wysłana na maila nijak ma się do tego co zobaczycie na własne oczy :) Polecam bo prezent na każdą okazję:) pozdrowienia dla ekipy mozaikowa :* oby tak dalej :*

Karolina ;) - 2010-11-07
Świetny kontakt, szybka dostawa. Mozaika robi wrażenie, polecam!

aga - 2010-11-06
wszystko eksta, projekt wyslany szybko, realizacja zamowienia trwala mnie niz tydzien i mam juz mozaike w domu ;) polecam

JJ - 2010-11-06
Witam. Właśnie dostałem w prezencie waszą fotomozaikę i jestem zachwycony. Świetny prezent. Polecam innym. Arek.

Mąż Justi - obdarowa - 2010-11-06
REWELACJA!Wasza strona i usługa jest genialna! mozaika na żywo jest naprawde świetna , nie spodziewałam się , że to jest aż tak piękna sprawa! nie do wiary ,że realizacja jest tak szybka bo 3 dni temu wysyłałam dopiero zdjęcia na mozaikę a już teraz mam ją cudowną w domu! polecam wszystkim bo efekt jest wprost genialny z pewnością gdy teraz ktoś znajomy spyta "co mogę jej/jemu kupić na...?" z pewnością odpowiem : www.mozaikowo.com.pl pozdrawiam wszystkich

Aneta R. KATOWICE - 2010-11-05
Obrazek wprost rewelacja. Polecam!

Paweł Matusiak - 2010-11-04
MEGA MEGA MEGA !!! To co dostaje na maile to nawet nie jest 5% efektu jak gotowe oprawione w ramki zdjęcie. CZAD! Dziekuję

Karcia - 2010-11-03
Witam:) wspaniały pomysł na prezent, efekt końcowy był niesamowity, gorąco i szczerze polecam wszystkim:)

Arkadiusz z Leszna!! - 2010-10-31
Profesjonalna obsluga, szybka realizacja zamowienia, a efekt koncowy - rewelacyjny! Goraco polecam!!!

Marta C - 2010-10-28
rewelacja! poprostu rewelacja!

gusia - 2010-10-27
Wszystko tak jak miało wyglądać, szybka realizacja.

Kamil - 2010-10-25
Świetny pomysł!Prezent urodzinowy dla mamy, wzbudził zainteresowanie całej rodziny, nawet babcie walczyły z lupami i zacięcie oglądały mozaikę złożoną z ponad 300 zdjęć całej rodziny.Polecam!

Ola - radom - 2010-10-25
Miła obsługa, błyskawiczna realizacja, wspaniały prezent , na pewno jeszcze wrócę

Agnieszka - 2010-10-22
moja opinia jest jak najbardziej pozytywna :) wszelkie moje uwagi dotyczące zamówienia zostały uwzględnione w ekspresowym tempie. Przesyłka szła troszkę dłużej, ale to wina poczty gdyż uszkodziła opakowanie. Ale kolejna paczka doszła w nienaruszonym stanie i z prezentem zdążę na czas :)Sama mozaika jest zjawiskowa i mam nadzieję że na obdarowanym wywoła takie samo wrażenie. Pozdrawiam i dziękuję ekipie mozaikowo.pl za satysfakcjonującą realizację zamówienia :)

Anna Nowak - 2010-10-22
Ja rowniez polecam! Obsluga, jakosc, szybkosc realizacji.. wszystko perfekt! Zeby tak bylo w urzedach, to wszystkim zylo by sie lepiej hehe Pozdrawiam!

LK - 2010-10-19
Fajna i miła obsługa, szybka przesyłka, i co najważniejsze ekstra prezent dla przyjaciół! Polecam, naprawdę warto zaskoczyć tak wspaniałym prezentem najbliższych! :)

Natalia, Ostrów Wlkp - 2010-10-19
Jestem zachwycony mozaiką oraz jakością obsługi , osoba której podarowałem tą mozaikę jest jeszcze bardziej zachwycona . Bardzo dziękuje i polecam wszystkim.

Kuba - 2010-10-16
Super, wszystko super. Bardzo dobry kontakt i mozaika wyszła też ekstra. Szczerze polecam

Magda - 2010-10-15
Świetna realizacja zamówienia, genialna obsługa. Naprawdę polecam:)

Ewa - 2010-10-12
\super kontakt.Mozaika rewelacja. Idealna realizacja zamówienia. Pozdrawiam i napewno tam wróce.

Dorota - 2010-10-11
super pomysł, rewelacyjne i szybkie wykonanie, bardzo sie cieszę, dziękuję i z chęcią skorzystam jeszcze :) PS. nie mogę się doczekać reakcji dziewczyny :)

krzysztof - 2010-10-07
Rewelacyjny efekt! Zamawiałam mozaikę jako prezent ślubny dla przyjaciół, ale chyba im tego nie dam:) Sympatyczny kontakt, błyskawiczna realizacja, pełen profesjonalizm i życzliwość w sytuacji, gdy inna firma dała ciała. Bardzo dziękuję!

Marta - 2010-09-30
Jakosc mozaiki fantastyczna, jestem pod wrazeniem! Prezent podobal sie odbiorcom, a to najwazniejsze. A do tego profesjonalne podejscie i sympatyczny kontakt. POlecam wszystkim! :D

Olala - 2010-09-27
Ponownie skorzystałam z usługi , jestem zadowolona z jakosci oraz terminu wykonania

BJ - 2010-09-22
Niespodziewalem sie takiego efektu. Szybki kontakt sprawił miła tranzakcję, która odbyła sie bez żadnych problemów. Warto zaufac tej firmie i powołać się na nich. Szczerze polecam.

Łukasz - 2010-09-22
JESTEM POD WRAŻENIEM :):):) DZIĘKUJĘ....

ANETA - 2010-09-22
Bardzo dobry portal, szybko i świetnie zrealizowanie zamówienie.Polecam.

Monika - 2010-09-20
Wygląda to super:) Dodatkowo muszę przyznać, że cały proces przebiegł szybko i sprawnie. Polecam:)

Kamil - 2010-09-18
Właśnie otrzymałam przesyłkę. Troszkę się martwiłam, bo było mało czasu, ale dzięki sprawnej komunikacji i obsłudze wszystko przyszło na czas i bez problemów. Prezent będzie świetny i napewno będą kolejni klienci :) Pozdrawiam i dziekuję

Zofia Honisch - 2010-09-17
Mozaika wyszła bardzo fajnie, prezent się spodobał i zrobił wrażenie chyba na wszystkich gościach, niektórzy juz dołączyli do grona klientów :) Sprawna realizacja ale warto nie zostawiać na ostatnią chwilę, bo przy jakichkolwiek poprawkach jednak czas ucieka ;) Dziękuję i pozdrawiam :)

agrafka - 2010-09-17
jestem ZACHWYCONA!! Nie dość że mozaika zachwyca; zdjęcie widoczne jest naprawde dobrze nawet z bliska, to jeszcze p.Piotr bardzo mi pomógł (jeśli chodzi o czas realizacji, sposób odbioru i retusz zdjęcia) RZETELNA I ZDOLNA firma, godna polecenia. no i PRZEMIŁA obsługa:))

Edyta - 2010-09-16
Profesjonalna obsługa, udzielono mi szybkiej odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Już po tygodniu dostałam paczkę:). Staranne wykonanie i przede wszystkim mój narzeczony bardzo ucieszył się z prezentu:). POLECAM!!!!

Patka - 2010-09-16
Zostałam bardzo mile zaskoczona podejściem do klienta i życzliwością obsługi.. Wykonanie bez zastrzeżeń, a efekt końcowy - prezent wywołał u obdarowanych mnóstwo wspomnień i uśmiech na twarzy.. Polecam! :-)

Magdalena - 2010-09-16
Strzał w dziesiątkę. Prezent na nowe mieszkanie + rocznicę ślubu budzi zachwyt wśród gości. W rzeczywistości mozaika wygląda dużo ładniej niż na projekcie. Do tego przemiły i pomocny zespół "Mozaikowa", który serdecznie pozdrawiam.

Magda - 2010-09-13
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, mozaika w pełni spełnia moje oczekiwania co do niezapomnianego prezentu urodzinowego, polecam i dziękuję.

Dominik - 2010-09-13
Zamówiłam po raz kolejny mozaikę i po raz kolejny jestem zachwycona efektem końcowym. Rewelacyjna opcja złożenia zamówienia. Prezent zrobił furorę, niedługo składam kolejne zamówienie. Polecam serdecznie.

Mariola Grabska - 2010-09-10
Pomysł bardzo oryginalny i dobry jako prezent na każdą okazję. Według mnie wygląda rewelacyjnie a osoby, które dostały ode mnie taką mozaikę były zadowolone. Na prawdę polecam!

Marlena - 2010-09-10
Fachowa obsługa, elastyczne podejście no i świetny efekt końcowy. Godne polecenia tym, którzy szukają niebanalnych prezentów.

Mir - 2010-09-09
100% pozytywny komentarz, szybka, profesjonalna i miła obsługo gorąco polecam a wygląd mozaiki rewelacyjny dałem ją na prezent ślubny i panna młoda się popłakała z zachwytu...gorąco polecam na prezent a zeby byc pewnym ze bedzie wszystko ok to zamówić w mozaikowo

tomasj69 - 2010-09-07
Mozaika zrobiła na mnie i nie tylko wielkie wrażenie.Naprawdę super pomysł na prezent.Miły kontakt i szybka obsługa.Polecam wszystkim!!!

tom - 2010-09-07
Bardzo dobry kontakt, wszystko jasno i dokładnie opisane, bardzo szybka realizacja zamówienia i oczywiście efekt końcowy w 100% SATYSFAKCJONUJĄCY!!

Agnieszka - 2010-09-07
Rewelacyjny pomysł na prezent, obdarowani pozytywnie zaskoczeni.Świetna alternatywa dla kogoś kto nie chce się powtórzyć z prezentem.Profesjonalne wykonanie i miła obsługa

Paula - 2010-09-07
Super! Prezent w postaci mozaiki bardzo się spodobał i naprawdę wszystkich zachwycił:) całość robi powalające wrażenie. Kontakt przemiły. Mam jedyne zastrzeżenie co do zabezpieczenia ramy - podczas transportu pękła w rogu szybka przesłaniająca.

GN - 2010-09-06
Mozaika wygląda świetnie - wydrukowałam na płótnie i teraz patrze sobie na nią i się zachwycam :) Myślę, że to będzie trafiony prezent ślubny. Każde małe zdjęcie jest bardzo wyraźnie widoczne. Poza tym bardzo miła transakcja, świetny kontakt mailowy. Następnym razem też na pewno skorzystam z mozaikowo. Dziękuję i polecam!!!

Anna Grochulska - 2010-09-04
Dla mnie WYPAS!!! Prezent który powala wszystkich na kolana. Zachwyceni wszyscy, którzy zobaczyli. Nie wiesz co dać na prezent żeby się nie spłukać - odpowiedź prosta - MOZAIKOWO.COM.PL Moja mozaika to 40x60 - przesłałem 235 zdjęć - efekt powalający. Jednak osobiście polecam więcej zdjęć bo powtarzalność jest dość duża. POLECAM WSZYSTKIM ZESPÓŁ MOZAIKOWO.COM.PL - PEŁEN PROFESJONALIZM !!!

Bogusław Knap - 2010-09-03
Mozaika to świetny pomysł! Mile zaskoczył państwa młodych i spodobał się wszystkim;) Świetna, bardzo kompetentna obsługa zamówienia, profesjonalizm. POLECAM!

Justyna - 2010-09-01
Obsługa porządna, szybka i miła. Jeśli jest jakiś problem wystarczy napisać i zaraz jest on rozwiązywany. Dostawa bardzo szybko.Na pewno skorzystam w przyszłości.

Marta - 2010-09-01
SUPER SUPER SUPER!Polecam każdemu kto chce zaskoczyć pomysłowością:)Super wykonanie, miły kontakt.Na pewno skorzystam ponownie w przyszłości.

Agnieszka - 2010-08-30
Naprawdę coś niesamowitego. Polecam każdemu. Żona została mocno zaskoczona. Do tego świetna obsługa. Wielkie podziękowania dla pana Łukasza.

Piotr - 2010-08-30
Mozaika przepiękna, profesjonalnie wykonana. Naprawdę świetny prezent na każdą okazję dla osób lubiących niebanalne rzeczy. Bardzo miły kontakt. Co więcej- w związku z problemami ze strony poczty- bardzo szybka i profesjonalna reakcja ze strony firmy. Serdecznie polecam usługi tej firmy.

Olga - 2010-08-28
jestem zachwycona :) mozaika dokładna, wszystko jest precyzyjnie wykonane! duży plus za kontakt :) POLECAM!

nikola - 2010-08-27
Efekt naprawdę niesamowity!

A. - 2010-08-27
Profesjonalne wykonanie,obsługa.Świetny prezent.Jedynie kontak przez internet kiepski.Lecz mimo to ogromy plus dla mozaikowo.com! Dziękuję!Polecam.

Andzia - 2010-08-27
Mozaika Wyszła super!!! Polecam wszystkim- świetny pomysł na prezent!

Sylwia - 2010-08-27
Zdjecie bardzo mi sie podoba jest bardzo ladne:) Polecam mozajke na prezent:)

Trzeci - 2010-08-27
Zdjęcie w rzeczywistości robi piorunujące wrażenie. Naprawdę wspaniały pomysł na oryginalny prezent. Chcę też pochwalić team "Mozaikowo" za wspaniałą współprace i kontakt z nimi, polecam :)

EDI - 2010-08-26
Serdecznie dziekuje i jeszcze serdeczniej polecam:) mozaika jest piekna, bedzie prezentem slubnym i juz wiem ze bedzie sie bardzo podobac. Doskonala i mila wspolpraca. Panie Piotrze serdecznie dziekuje:) Pozdrawiam

Jola - 2010-08-26
Rzadko się zdarza aby coś zrobiło na mnie takie wrażenie...:)Mozaika naprawdę rewelacyjna. Pomocna, fachowa i bardzo miła obsługa. Wielkie dzięki:)I dziękuje za expresową wysyłkę. Pozdrawiam

Agata Nawrot - 2010-08-26
Bardzo profesjonalne wykonanie, Mozaikę otrzymałem po czterech dniach roboczych od złożenia zamówienia. jedynie mały minusik za kontakt mailowy. Inne firmy szybciej odpowiadają na emaile. Za to kontakt telefoniczny bez zarzutu. od dzisiaj mozaikowo.com.pl polecam moim znajomym :)

Marcin - 2010-08-26
Jestem pod ogromnym wrażeniem wykonanej pracy.Wynajdywanie maleńkich-niezwykle wyraźnych zdjęć daje wielką frajdę:)A przy tym wspaniała ekipa,z którą przyjemnie się współpracowało.Będę szczerze polecać każdemu:)

Joanna - 2010-08-26
REWELACJA. ROZMIAR 50/70. PIEKNY PREZENT KTORY BARDZO SIĘ SPODOBAŁ. CAŁOŚĆ DAJE REWELACYJNY EFEKT. W KOMPUTERZE WZÓR NIE ODDAJE TEGO CO GOTOWY PROJEKT. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.

MARIUSZ L. - 2010-08-25
świetna robota, warte polecenia całość wzorowo wykonana jestem pod wielkim wrażeniem Pozdrawiam

Dariusz - 2010-08-25
Polecam Firmę Mozaikowo, rzetelne wykonanie zamówienia oraz fachowa obsługa. Na pewno skorzystam jeszcze z Jej usługi

BJ - 2010-08-23
Zdjęcie wyszło pięknie i oryginalnie! A że jest to prezent - na pewno zrobi furore i wzbudzi zainteresowanie :)

L. P. H. - 2010-08-21
Rewelacja.Obdarowani bardzo zadowoleni. Gorąco polecam.!!

witold.M - 2010-08-21
Waszą stronę już rozesłałem gdzie tylko mogłem. Ja jestem bardzo zadowolony z końcowego rezultatu. Przeszło to moje najśmielsze oczekiwania.

Bartłomiej Zachara - 2010-08-17
Prezent w 100% trafiony, jestem bardzo zadowolony. Fachowe wykonanie, wszystko łatwo, sprawnie i szybko. Jak najbardziej polecam.

Mateusz B. - 2010-08-13
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >