Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Drodzy klienci, dziękujemy serdecznie za napisanie już 1 041 opinii, wiele to dla nas znaczy i pomaga nieustannie poprawiać jakość.
Jeżeli korzystałeś z naszych usług, będziemy wdzięczni za wystawienie opinii.

Możesz to zrobić tutaj (Zostaniesz przeniesiony do strony logowania)
Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni bo nie spodziewaliśmy się takiego efektu końcowego;) Mozaika jest przepiękna... Polecam bo naprawdę warto;) Dziękujemy i pozdrawiamy;)

Monia;) - 2011-06-17
Ogromny pozytyw, mozaika jest wspaniała, to najbardziej udany prezent jaki kiedykolwiek dałem mojej dziewczynie. Polecam, bo naprawdę warto ;)

Michał - 2011-06-16
Jestem zachwycony! Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wspaniała mozaika! Polecam!

Paweł - 2011-06-16
Świetny efekt! Szybka i miła obsługa. Gorąco polecam na prezent, na każdą okazję ;)

Bec!a - 2011-06-13
Obraz jest rewelacyjny. Sprawia wrażenie czegoś wyjątkowego. Szybka, sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona :) Serdecznie dziękuję :))

Patrycja :) - 2011-06-09
Mozaika rewelacyjna. Szybka i sprawna realizacja. Super pomysł na prezent:)

kamil - 2011-06-07
Pełen profesionalizm, świetny kontakt i szybkość wykonania usługi. A wrażenie jakie zrobiła mozaika na solenizantach...nie do opisania. Szczerze polecam pomysł na prezent, a w szczególności Mozaikowo na wykonawce.

Przemek - 2011-06-06
Skorzystałam po raz wtóry z tego pomysłu...i nadal jestem pod wrażeniem:)!!! Jutro komunia mojej córki ... mam nadzieję ,ze również ona jak i goście będą zachwyceni:) Ze szczerego serca polecam!!!:)

Dorcia:) - 2011-06-05
super pomysł na prezent - polecam gorąco. wykonanie idealne, dostawa bardzo szybka a obsługa przemiła i bardzo kontaktowa - żadnych problemów, dostosowują się do życzeń klientów - firma godna polecenia. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z jej oferty. Pozdrawiam serdecznie,

Patrycja - 2011-06-01
Bardzo fajna strona i oczywiście świetne rozwiązanie na prezent. Polecam gorąco wszystkim i wszędzie

Piotrek - 2011-05-31
Świetna praca! Szybka dostawa! Wspaniały kontakt! Nic dodać nic ująć warto stawiać na takich ludzi! ;)

TSW! - 2011-05-31
Profesjonalny i bardzo uprzejmy kontakt, fachowe wykonanie, bez zwlekania z wysyłką. doskonały prezent, wywołał uśmiech i zadowolenie. gorąco polecam!

I.B. - 2011-05-26
Bardzo dobra firma,profesjonalna obsługa, z która bardzo dobrze sie współpracuje.Polecam.

Iwo - 2011-05-22
Naprawdę szybka i profesjonalna współpraca. Efekt i wrażenie boskie!! Gorąco polecam wszystkim!

Julia - 2011-05-20
Mozaika śliczna!! ładniejsza i fajniejsza niż się spodziewałam (poprzednie komentarze nie kłamały;)) małe zdjęcia ładnie widoczne, duże też:) jestem bardzo zadowolona i polecam tym, którzy się wahają!!:)

Sara z Łodzi - 2011-05-19
Jesteśmy zachwyceni. Prezent doskonały. Jest to pełno wspomnień w jednym obrazie. Antyrama do tego i na ścianę i tylko podziwiać. Coś genialnego!

Paweł i Kajetan - 2011-05-19
Zamówiłam mozaikę na prezent dla siostry i zarówno ona, ja jak i cała rodzina jesteśmy zachwyceni! Mozaika wygląda fantastycznie "na żywo" i jest z pewnością niezwykle oryginalnym prezentem. Polecam wszystkim, zwłaszcza, że kontakt z firmą był bardzo dobry. Naprawdę nikt, kto zamówi mozaikę, nie będzie tego żałował. :)

Kasia - 2011-05-16
Gorąco Polecam! Bardzo profesjonalna obsługa będąca w stanie sprostać nawet bardzo NOWATORSKIM pomysłom. Same ochy i achy  Bardzo dziękuje za możliwość odbioru osobistego. Niebawem zamierzam skorzystać ponownie ;)

Katarzyna P - 2011-05-11
Naprawdę szybka i profesjonalna współpraca. Bez żadnych problemów, wszystko na życzenie klienta. Przesyłka błyskawicznie dotarła(nawet za granicę) a efekt i wrażenie boskie!! Gorąco polecam!

Esti - 2011-05-07
Coś niesamowitego naprawdę polecam... :)

dsc20 - 2011-05-05
Profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie. Mozaika bardzo dobrze wykonana. Zaskakująco szybka realizacja zamówienia :). Przy okazji bardzo dziękuję za możliwość odbioru osobistego. Podsumowując bardzo polecam firmę i na pewno skorzystam z niej jeszcze w przyszłości.

a.b - 2011-04-23
Bardzo miły kontakt, szybka wysyłka, towar solidnie zabezpieczony i piękna mozaika. Polecam!

Agata - 2011-04-22
super kontakt, szybka przesyłka po przysłaniu efekt zaskakuje:) Rewelacja gorąco polecam:)

Basia Radek - 2011-04-20
Efekt niesamowity. Bardzo miło szybko :) polecam!

aaa - 2011-04-19
Mozaika - rewelacja! Kontakt z firmą i realizacja wzorowa! POLECAM!

Monika - 2011-04-19
Witam! Obraz-mozaika jest kapitalny! Wykonanie profesjonalne na dobrej jakości papierze. Przesyłka bardzo szybko do mnie dotarła. Dziękuję za współpracę w bardzo miłej atmosferze! Pozdrawiam i kto wie czy kiedyś jeszcze nie skorzystam z Państwa oferty:)

Wojtek Maciąg - 2011-04-18
Mozaika jest wspaniała ! Jestem zachwocona efektem ! Ponieważ jest to prezent, czekam jeszcze na reakcję osoby obdarowanej, ale jestem pewna, że jej się spodoba !

Anna Engel - 2011-04-15
Duża ilość małych zdjęć tworzących jedno duże- efekt niesamowity! polecam:)

Maja - 2011-04-13
mozaika jest piękna, a profesjonalna obsługa szybko realizuje zamówienie :)

aga - 2011-04-12
Towar zgodny ze wszystkimi podanymi informacjami. Jestem w pełni usatysfakcjonowany. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

Tomek - 2011-04-09
Mozaika świetna...A ponadto miła i sprawna obsługa!polecam!

ania - 2011-04-08
Mozaika jest przepiękna!!! Własne zdjęcia robią niesamowite wrażenie. Oryginalny pomysł dla każdego:) polecam gorąco!

Marysia - 2011-04-08
Mozaika przeszła moje najśmielsze oczekiwania, solenizantka zaniemówiła z wrażenia. Genialna łatwość komunikacji z firmą. Szybko i sprawnie wszystkie etapy zostały zrealizowane:) Gorąco polecam

Eliza - 2011-04-08
Fotomozaika wyszła rewelacyjnie, robi wrażenie.;) Kontakt z firmą rówinie rewelacyjny, bardzo szybkie odpowiedzi na pytanie.;] Przesyłka przebiegała sprawnie.; D Naprawdę gorąco polecam.;)

Ania - 2011-03-31
Mozaika przecudna. Realizacja zamówienia szybka i sprawna. POLECAM

Dorcia Kielce - 2011-03-31
jestem zadowolona, szybka dostawa mila obsluga polecam i dziekuje

patrycja - 2011-03-31
Przede wszystkim realizacja zamówienia i kontakt z firmą bez zarzutu! Od momentu zamówienia, po dwóch dniach mozaikę miałam już w domu. Jako prezent robi ogromne wrażenie, w rzeczywistości wygląda naprawdę rewelacyjnie. Jak najbardziej polecam!

Marlena - 2011-03-29
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdjęcie świetnej jakości robiące bardzo duże wrażenie. Miłe zaskoczenie.

Polecam - 2011-03-28
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko, mozaika zachwyca niesamowicie, miła obsługa i doskonały kontakt, serdecznie polecam

Jacek - 2011-03-28
TUZINKOWA ROBOTA, NIETUZINKOWY PREZENT !!! Dziękuję za pomysł, dziękuję za szybką, sprawną realizację, i oczywiście za świetny urodzinowy prezent dla mojego brata! pozdrawiam najserdeczniej.

monika s - 2011-03-28
"gratuluję świetnego wyboru" takie powintanie czekało mnie po złozeniu zamowienia mozaiki i w 100% zgadzam się z tym zdaniem. Kontakt @ perfekcyjny, pomoc w przypadku problemów, expresowa realizacja zamówienia. Polecam z czystym sumieniem.

Ania - 2011-03-24
Mozaika REWELACJA! Robi niesamowite wrażenie! A jakość doskonała. Na początku miałam obiekcje jak będzie wyglądać w realu, ale efekt jest fantastyczny!

Marta - 2011-03-23
Pozytywna reakcja. Polecam!!!

barbara - 2011-03-22
Zdecydowanie polecam! Najlepszy i orginalny pomysł na prezent. Szybka realizacja i obsługa bardzo miła:):)

Agata - 2011-03-18
Bardzo miły kontakt i szybciutka realizacja. Dziękujemy !!!

marysia - 2011-03-16
POLECAM!!! Naprawde bardzo orginalny prezent dziewczyna odpakowujac prezent az zaniemowila Pozdrawiam pracownikow

Mateusz - 2011-03-15
Pomimo drobnych problemów technicznych wszystko udało się sprawnie i szybko załatwić :-) Paczka wysłana w środę przyszła do mnie w piątek rano, także bardzo szybko. Efekt końcowy mozaiki bardzo dobry, 0 rozczarowania :-) Polecam

Konrad F. - 2011-03-11
Mozaika wyszła prześlicznie. Bardzo dobrze prezentuje się na ścianie, a z daleka wygląda jak obraz olejny jakiegoś wielkiego mistrza :) Realizacja mojego zamówienia przebiegła szybko i sprawnie bez żadnych trudności.

Ada - 2011-03-10
Mozaika jest urocza. Prezent otrzymał miano idealnego ;) Współpraca z zespołem mozaikowo to czysta przyjemność ;) Polecam!

Natu - 2011-03-06
Szybko,bardzo sprawnie,miła bardzo obsługa,Mozaika rewelacyjna.cała z naszych zdjęcia a jest cudowna.taka jaką oczekiwała. Serdecznie polecam. 1000% zadowolenia,napewno złoże jeszcze dużo tu zamówień.

Małgorzata K. - 2011-03-05
10/10, super kontakt, przemiła obsługa, mozaika przepiękna, bardzo jestem zadowolona z efektu jaki otrzymałam, zdecydowanie polecam...pozdrowienia

Sandra - 2011-03-04
Efekt super! :) Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. POLECAM! I sama pewnie jeszcze nie raz skorzystam z tej oferty ;)))

Ann - 2011-03-03
Super efekt,miła obsługa i szybka wysyłka.Naprawde polecam.Zamawiałam już któryś raz z kolei :)

Martyna - 2011-03-03
Uśmiech od ucha do ucha i świecące sie oczky mojej dziewczyny po ujrzeniu prezentu - bezcenne. Kontakt jak i szybkość realizacji na najwyższym pozniomie. POLECAM!

Michał - 2011-03-01
Chyba nie ma lepszego prezentu weselnego niż mozajka - z efekt na weselu i miny młodych - BEZCENNE - polecam super sprawa

Mariusz_CK - 2011-02-28
Super pomysł na prezent, bezproblemowe zamówienie, strasznie szybka przesyłka i łatwy kontakt z firmą, czego chcieć więcej zamawiając przez internet? :)

Robert - 2011-02-24
Super mozaika, jesteśmy bardzo zadowoleni.

Magda - 2011-02-19
Bardzo dobry kontakt, extra wykonanie, polecam !

Ernest - 2011-02-17
Kontakt dobry, mozaika super, prosta formula zamówień jednakże czas oczekiwania za długi. Burzy on w ten sposób bardzo dobre zdanie o firmie.

Lordi9 - 2011-02-17
Świetny kontakt, bardzo szybka realizacja , mąż zachwycony z prezentu serdecznie polecam a i już niedługo wyślę ponowne zamówienie pozdrawiam

alicja - 2011-02-16
Bardzo ładne wykonanie i super bezpieczne opakowanie. Polecam!

Joanna B. - 2011-02-15
Witam, Dzięki za mozaikę, zdaliście egzamin bo żonie b. się spodobała :) Poleca wszystkim - dobry sposób na prezent, dobrze zapakowana i jakościowo zdjęcia b. ostre widoczne.

Rafał D. - 2011-02-14
Bardzo elastyczny zespół, który potrafi dostosować się do potrzeb klienta, cierpliwi i przemili. Realizacja i przesyłka w tempie ekspresowym. Fotografia to dosłownie dzieło sztuki!!! Gwarancja 100% satysfakcji to nie tylko hasło Mozaikowa, ale fakt! Gorąco polecam!

Kamilusia - 2011-02-14
Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Bezproblemowy kontakt, miła obsługa, no i wspaniały efekt końcowy w postaci mozaiki. Dziękuję za wyśmienitą współpracę, jestem niezmiernie zadowolony. Gorąco polecam wszystkim!

Krzysztof B. - 2011-02-13
Świetne wykonanie, bardzo mi się podoba :) Z daleka i z bliska super efekt :) Także na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy :)

P. - 2011-02-11
Bardzo fajny kontakt, o co kolwiek zapytałem zaraz miałem odpowiedź. Szybka dostawa, bez żadnych problemów. Osobiście polecam

Dariusz M - 2011-02-11
Mozaika wygląda bosko, idealnie pasuje do nowego pokoju mojego chłopaka :) Świetny i niepowtarzalny pomysł na prezent+pełen profesjonalizm :) Dzięki :)

Kama_22 - 2011-02-08
Mozaika jest urocza, a współpraca z zespołem "mozaikowo" to czysta przyjemność. Moje pierwsze zamówienie na pewno nie będzie ostatnim. Polecam!

N. - 2011-02-06
Mozaika wygląda super! Jestem zadowolona co do jakości wykonywanej mozaiki jak i kontaktu:) naprawdę warto!

lesniutenka - 2011-02-05
Bardzo dobry kontakt z wykonawcami, jeszcze raz dziękuję za otwartość i eastyczność;). Sama mozajka reweacyjna! Wykonanie zamówienia ekspresowe;poecam!

AK - 2011-02-03
szybki kontakt mailowy, pomysł oryginalny, efekt niesamowity, polecam naprawdę!!

M. - 2011-01-29
Wykonanie bardzo profesjonalne, mozaika jest prześliczna! Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam! :)

Dominika - 2011-01-29
Mozaika rewelacyjna!!! Idealny pomysł na prezent:))) Szybka wysyłka,jestem bardzo zadowolona,serdecznie dziękuję i pozdrawiam:))

Ola - 2011-01-23
PROFESJONALIŚCI ORAZ NIEZWYKLE RZETELNI LUDZIE, BŁYSKAWICZNIE OTRZYMANA PRZESYŁKA. NATOMIAST KONTAKT ORAZ EFEKT KOŃCOWY ZAMÓWIENIA TO JUŻ SAME SUPERLATYWY!!!! POLECAM BEZ DWÓCH ZDAŃ !

Manish - 2011-01-19
Zamówienie jak najbardziej solidnie wykonane, bez usterek, troszkę długa wysyłka ale warto czekać. POLECAM !!

Karolina - 2011-01-18
Mozaika super, jakość 100% :-)

Ania - 2011-01-17
Wszystko bez zastrzeżeń, mozaika na żywo wygląda świetnie, polecam!

Aga - 2011-01-14
Profesjonalna i sympatyczna obsługa, szybkie wykonanie, wspaniały efekt! :)

Asia - 2011-01-14
Jestem zadowolnona z mozaiki, moi znajomi zachwycaja sie nia na kazdym kroku. Polecam kontakt droga mailowa, jesli zamowienie wydaje sie opoznione, a takze wowczas, gdy sa jakies pytania i watpliwosci.

aG - 2011-01-11
polecam ludziom którzy szukaja nietuzinkowego prezentu, naprawde super wygląd. polecam.

Tom - 2011-01-06
piękny i szybko dostarczony prezent ;) do tego uprzejma oraz rzeczowa obsługa - gorąco polecam! :)

tynka - 2011-01-04
polecam:)! bardzo profesjonalna obsługa, wszystko tak jak obiecuje sprzedawca, bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Zdjęcie w super jakości:) Polecam!

Elwi - 2011-01-01
jest to świetny pomysł na prezent dla każdego, zwlaszcza z własnych zdjęć które przypominja dobre chwile i łącza sie w całość.

Doruś - 2010-12-29
Rewelacyjny końcowy efekt, a "po drodze" sprawny i bardzo miły kontakt!!! Polecam :)

barbara - 2010-12-29
Wykonanie i dostarczenie mozaiki nastąpiło błyskawicznie i jestem zadowolona zarówno z kontaktu jak i z realizacji zamówienia. Mozaika była dużym zaskoczeniem dla obdarowanych osób, a o to właśnie mi chodziło. Co do jakości wykonania nie mam żadnych zarzutów i potwierdzam to, co powtarzało się już we wcześniejszych opiniach - mozaika na żywo prezentuje się genialnie. Jestem pewna, że ponownie skorzystam z usług mozaikowa.

:) - 2010-12-27
Bardzo szybka realizacja zamówienia, niesamowity efekt , jakość super, polecam wszystkim :)

Asinek - 2010-12-27
...Mozaika wygląda pięknie, polecam każdemu kto szuka niebanalnego pomysłu na prezent,miły kontakt,pełen profesjonalizm,jestem zadowolona,zamówienie spełniło moje oczekiwania...

Ag@t@ - 2010-12-27
Świetna jakość mozaiki. Super obsługa. Polecam :)

raver4s - 2010-12-25
Mozaika wygląda pięknie, polecam każdemu kto szuka dobrego pomysłu na prezent.

Cat - 2010-12-23
Produkt rewelacyjny a przede wszystkim zgodny z opisem. Świetny kontakt oraz profesjonalna obsługa. Wszystko w najlepszym wydaniu. Polecam serdecznie :)

Marcin - 2010-12-23
fajna mozaika, świetnie się prezentuje. Kontakt również bez zastrzeżeń, polecam wszystkim

Jarek - 2010-12-23
Zamówiłem mozaikę dla mojej narzeczonej, jest zachwycona, a ja razem z nią, wygląda to naprawdę świetnie. Wykonanie pierwsza klasa, bezproblemowy kontakt i wszelkie życzenia odnośnie wyglądu, a miałem ich trochę, spełniane od miejsca. Dziękuję serdecznie i oczywiście polecam wszystkim, oryginalny pomysł i niesamowity efekt końcowy.

Michał - 2010-12-23
Prezent bardzo udany, polecam wszystkim którzy chcę podarować drugiej osobie coś wyjątkowego!!! Obsługa rewelacyjna, wszystko idealnie na 100%, polecam:)

Monika - 2010-12-23
Bardzo miła obsługa, w pełni profesjonalnie polecam:)

zielmich - 2010-12-22
Nie spodziewałam sie ze ta mozaika moze az tak swietnie wygladac! :) jestem bardzo zadowolona :) goraco polecam...!! :) pewnie jeszcze nie raz skorzystam z Waszych usług :) pozdrawiam :)

DagusCch - 2010-12-22
Bardzo dobra obsługa, świetny efekt końcowy. Serdecznie polecam.

OLA - 2010-12-22
Mozaika robi niesamowite wrażenie na ścianie, zarówno gdy patrzy się na nią z bliska jak i z daleka. Pełen profesjonalizm, a także przemiła obsługa :) Jestem bardzo zadowolony, niebanalny prezent. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)

Pietrek - 2010-12-22
Pełen profesjonalizm i świetny efekt końcowy! Polecam!

Cz@jnik - 2010-12-22
Wszystko BaaaaaRDZO...;) Miło,sprawnie i ładnie.Polecamy;))

Beata - 2010-12-22
Mozaika wyglada EKSTRA !! Warta swojej ceny :)) Co do kontaktu to : wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo zgodznie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią , Koranem,Torą i komiksami "Kajko i Kokosz"

Emil - 2010-12-21
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >