Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Drodzy klienci, dziękujemy serdecznie za napisanie już 1 041 opinii, wiele to dla nas znaczy i pomaga nieustannie poprawiać jakość.
Jeżeli korzystałeś z naszych usług, będziemy wdzięczni za wystawienie opinii.

Możesz to zrobić tutaj (Zostaniesz przeniesiony do strony logowania)
Świetny pomysł na prezent- a wykonanie jeszcze lepsze :) naprawdę polecam...

Marta z Częstochowy - 2009-08-24
Gorąco polecam tą firmę. Wysłałam 80 swoich zdjęć i jedno zdjęcie główne. Wyszło cudo :-))). Jest to świetny pomysł na prezent. Jestem pod wrażeniem i bardzo dziekuję za sprawną, szybką obsługę i wysyłkę!!!!

Joanna - 2009-08-21
Mozaika wygląda super! Świetny pomysł na prezent.

Marta - 2009-08-20
Mozaika wykonana profesjonalnie i szybko, dodatkowa pomoc i wsparcie przy konstrukcji obrazu/zdjęcia.

Sławek Leśniewski - 2009-08-17
Mozaika to świetny pomysł na prezent na każdą okazję. Robi ogromne wrażenie z daleka i z bliska, a wyszukiwanie swoich własnych zdjęć w mozaice jest super. Bardzo dziękuję za przemiłą obsługę, pomoc w sprawach technicznych i wyrozumiałość :)

Kasia - 2009-08-13
Mozaika jest śliczna. Wszystkim się spodobała. Firma też solidna, szybko wykonała dobrą robotę. Polecam i pozdrawiam.

Beata. - 2009-08-13
"Byłem w totalnej kropce. Zbliżała się 2 rocznica, a ja nie miałem żadnego pomysłu na prezent. Chodzenie po sklepach nic nie dało - wszystko oklepane i banalne. Na szczęście kumpel podrzucił mi stronę mozaikowo.com.pl. Pomysł od razu mi się spodobał, ale do efektu nie byłem przekonany. No cóź - musiałem zaryzykować, w końcu zostały mi tylko 3 dni. Poszperałem w kompie, przesłałem wszystkie nasze wspólne zdjęcia, wybrałem główne, a dzięki usłudze overnight zdążyłem ją nawet ładnie zapakować . A dziewczyna? Była wniebowzięta!;) Od razu wypatrzyła wszystkie nasze zdjęcia .:) Szybka i profesjonalna obsługa, a efekt świetny. Polecam!

Pepe - 2009-08-12
polecam gorąco mozaika efektowna a obsługa bardzo profesjonalna i fachowa:) Pozdrawiam:)

M.C - 2009-08-07
Pomimo mojej pomyłki sprawa została rozwiązana bez zarzutu. Panowie mają na prawdę bardzo wiele cierpliwości :) Mozaika wykonana doskonale, winszuję pomysłu :) Wygląda świetnie zarówno z bliska jak również z daleka Polecam każdemu, kto preferuje nietuzinkowe pomysły!

Eliza - 2009-08-05
Mozaikę zamówiłam dla mojego męża z okazji pierwszej rocznicy ślubu. Szukałam oryginalnego prezentu, który pozwoliłby nam obojgu przypomnieć sobie cudowne chwile sprzed roku. I wtedy w radio usłyszałam o mozaikowo.com.pl. Od razu pomyślałam o mozaice stworzonej ze wszystkich zdjęć zrobionych tego dnia. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę. Zachwycił nie tylko męża, ale wszystkich którzy już ją widzieli. Myślę że mozaika to świetny pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Miła obsługa i szybka realizacja zamówienia są idealnym rozwiązaniem dla zabieganych osób. Szczerze polecam!

Ania :) - 2009-08-05
Mozaika naprawdę super. W moim przypadku była to mozaika przedstawiająca Merlin Monroe tylko z moich zdjęć. Kolory niesamowicie żywe a postacie, pomimo moich obaw są widoczne i rozpoznawalne na małych obrazkach :)) Efekt świetny :) Dziękuję za profesjonalną obsługę;)

Kara - 2009-08-04
Świetne wykonanie, fachowa i miła obsługa, zaskakujący efekt!:) Naprawdę polecam:)

Kasia - 2009-07-27
Szybka realizacja zamówienia i przesyłki oraz piękny efekt mozaiki Gorąco polecam ;)

E.M. - 2009-07-16
Mozaika to fajny pomysł na oryginalny prezent. Polecam!!! Wykonanie profesjonalne. Obsługa sprawna i szybka. Dziękuje zespołowi za odpowiedz na wszystkie pytania i szybką dostawe. Pozdrawiam,

Jolanta Marciniak - 2009-07-10
Mozaika jest po prostu rewelacyjna. Wszystkim się bardzo podobała. Coś mi się wydaje, że to nie będzie ostatnie zamówienie :-) Poza tym obsługa bardzo profesjonalna i sprawna. Dziękuję i pozdrawiam

Agnieszka W. - 2009-07-10
"W trzech słowach: Szybko, sprawnie, konkretnie:) Polecam! Efekt jakiego oczekiwałam został osiągnięty. Mozaika wyszła super! Dzięki"

Marta - 2009-07-07
powiem tak...niejeden miałby mnie dość bo byłam bardzo wybredna...także dziękuje za wyrozumiałość ze strony Mozaikowa;) Mozaika?...świetna...warto:)miałam chwile wahania ale jestem naprawde zadowolona:)Dziekuje:)

Ania:) - 2009-07-02
Rewelacja! Nie tylko pod względem imponującego efektu końcowego po wydrukowaniu ale i szybkości w wysłaniu mozaiki. Jestem bardzo zadowolona i dziekuję za miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam.

kinia - 2009-07-01
Szybki transport i bardzo dobrze zapakowane. Mozaika ze zdęć bardzo podobała się mojej dziewczynie:) Uważam, że mozaika to dobry pomysł na prezent dla tych, którzy mają mało czasu i chcą oryginalny prezent.

Adrian - 2009-06-26
Zacznę od samej mozaiki-efekt rewelacyjny,jestem bardzo zadowolona z wyboru właśnie tej formy prezentu:)Niesamowite wrażenie...Profesjonalna obsługa, żadnych problemów, błyskawiczna wysyłka, jestem na tak:) Na pewno wystawię jeszcze nie jedną opinię-pozytywną:) gorąco zachęcam...:)

sysia - 2009-06-26
Pomysł spadł z nieba. Z dnia na dzień wykonana praca, profesjonalnie, szybko przy tym sympatycznie.. Obdarowana młoda para wprost zachwycona- obraz ma juz wybrane honorowe miejsce w salonie nowożeńców. Nie było żadnych obaw że prezent się zdubluje..

świadkowa - 2009-06-23
Nie sądziłam, że aż tak fajnie to wyjdzie! na początku byłam nastawiona sceptycznie, ale efekt na żywo jest niesamowity! Kontakt bardzo szybki i należy się duży + pozdrawiam

AlicjaM - 2009-06-17
Bardzo dobry i szybki kontakt.. profesjonalnie wykonana mozaika..polecam tym którzy się wahają naprawdę warto... prawdopodobnie skorzystam z usług jeszcze nie raz:)

Marekb_85 - 2009-06-15
Taki prezent jak mozaika ze zdjęć spadł mi z nieba. Szukałam dla mojego miśka czegoś na naszą rocznicę... a tu puff ... taka mozaika. Idealnie zdała egzamin i co najważniejsze Tomkowi też się niesamowicie podoba :)) pozdrawiam

AdaR - 2009-06-12
Dość późno zajęliśmy się zorganizowaniem prezentu na ślub znajomych, ale na szczęście i dzięki usłudze overnight - udało się zdążyć:). Szacun za osobiste dostarczenie mozaiki:). Bardzo ładnie wygląda swoją drogą:).

KrzyskW - 2009-06-08
Super kontakt z ekipą mozaikoo. Nie zwątpili mimo mojego niezdecydowania co do dedykacji ;) Dzięki wielkie :))

Jaga - 2009-06-06
Szybko, profesjonalnie, z pozytywnym zaskoczeniem. Oby tak dalej

Zadowolony :) - 2009-06-03
Szczerze to to po złożeniu zamówienia wahałam się czy dobrze zrobiłam zamawiając mozaikę, jednak teraz wiem, że był to dobry wybór. 100 krotnie przeszło moje oczekiwania, nie sądziłam, że efekt będzie aż tak radykalny! Polecam!

Ania.P - 2009-05-30
jak dla mnie mozaika - cud, miód, malina:)

bogdan83 - 2009-05-26
bardzo szybki kontakt i wysyłka a sama mozaika - bomba, aż takiego efektu się nie spodziewałem - świetnie wygląda na ścianie ;)) dobra robota. pozdrawiam

Kepek - 2009-05-25
Bardzo fajny pomysl na prezent :) nie jest to zwykle zdjecie, ale tez nie standardowa zbitka kilku zdjec. Polecam ;)

agusianka - 2009-05-25
jednym słowem super!! w realnym kontakcie z mozaiką zaskoczenie naprawde pozytywne!

Aneta - 2009-05-23
Jak rozpakowałam mozaikę z kartonowego opakowania i spojrzałam z bliska, to widok jak w kalejdoskopie - najróżniejsze zdjęcia, ale jak wysunęłam ręce z mozaiką przed siebie, to zobaczyłam już swoje zdjęcie super zjawisko - robi wrażenie

Maja_M - 2009-05-22
moja opinia jest jak najbardziej na tak:)) obudziłem się z przysłowiowym ręką w nocniku" ale dzięki usłudze overnight, prezent, owa mozaika ze zdjęć dotarła do mnie następnego dnia od zamówienia!! szacun :))

John Black - 2009-05-20
Uratowaliście mi życie!!! Nie miałem pomysłu na prezent dla dziewczyny ani czasu zeby latac po sklepach. Znajomy podesłał mi link do mozaikowo.com.pl i trzy dni później miałem już gotową mozaikę w rekach. Gorąco polecam, świetny pomysł na oryginalny prezent. Pozdrawiam

Mateusz - 2009-05-19
Mozaika trafiła do mnie błyskawicznie, a efekt jest nie do opisania. Prezent idealny, Polecam!!!

Przemek - 2009-05-19
Super dekoracja do mojego pokoju :D w realu dużo lepiej wygląda:))

wannabe - 2009-05-18
Czemu miałbym nie napisać opinii, skoro dziewczyna skakała z radości, więc chyba się jej podoba :) jakby to było allego to bym z chęcią wystawił pozytywny komentarz:) pozytyw w 100% całe zamówienie zamknęło się w 4 dniach (od wysłania przezemnie zdjęcia do dostarczenia do domu) polecam z czystym sumieniem:)

Shadow T - 2009-05-16
mozaika w rzeczywistości jest genialna!! nie do opisania!! Również bardzo dobry kontakt szybko i sprawnie :)) pozdrawiam

Karola - 2009-05-14
Bardzo pozytywne zaskoczenie - przeszło moje oczekiwania :))

Asia - 2009-05-13
z początku nie byłem przekonany, ale jak już antyrama z mozaiką do mnie dotarła, zamurowało mnie. Świetna sprawa:)

Mati - 2009-05-11
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11