Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy.
Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej Polityce Prywatności zamknij
Złóż zamówienie Logowanie
Jesteś w: Strona główna / Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Opinie klientów o Mozaikowo, dla których mieliśmy przyjemność wykonywać tworzyć mozaikę ze zdjęć

Drodzy klienci, dziękujemy serdecznie za napisanie już 1 031 opinii, wiele to dla nas znaczy i pomaga nieustannie poprawiać jakość.
Jeżeli korzystałeś z naszych usług, będziemy wdzięczni za wystawienie opinii.

Możesz to zrobić tutaj (Zostaniesz przeniesiony do strony logowania)
Wspaniały prezent, idealna jakość, profesjonalna i miła obsługa, zaskakujący prezent, upominek przy odbiorze zamówienia. Gorąco polecam i dziękuję.

Kade A. - 2017-11-09
Fotomozaika na 3 rocznice, miała być dla Niego, ale zastanawiam się na zostawieniu sobie-piękne :)

Zuzanna, WROCŁAW - 2017-08-26
Bardzo fachowa i szybka realizacja projektu. Obraz zrobił ogromne wrażenie na obdarowanej osobie. Polecam

Monika - 2017-08-10
Prezent najpiękniejszy na świecie, Rodzice oniemieli z zachwytu:). Realizacja na najwyższym poziomie i mega szybkim tempie. Bardzo dziękujemy.

Asia - 2017-08-08
Bardzo sprawna obsługa, ładna kompozycja, zyskująca dzięki skandrowaniu zdjęć w razie potrzeby, dobra jakość wydruku. Mozaika jest ciekawym pomysłem na prezent, pamiątkę. Robi duże wrażenie, szczególnie jeśli ma dużo zdjęć składowych. Bardzo dziękuję za pomoc w sprawieniu radości z okazji rocznicy! Będę polecać znajomym :)

Zuzanna - 2017-07-14
Bardzo, ale to bardzo polecam. Mozaika zrobiona bardzo szybko, efekt naprawdę fantastyczny, a obdarowany napewno się ucieszy. Jeszcze raz bardzo dziękuje i myślę że z pewnością tu wrócę i polecę moim znajomym! Wyszło naprawdę cudownie ! :)

Agata - 2017-06-21
Bardzo ładne mozaiki. Myślę, że obdarowane będą zachwycone z prezentu. Bardzo dziękuję!

Ania - 2017-06-03
Projekt bardzo mi się podoba

zbytroja - 2017-05-19
Szybko i profesjonalnie. Świetny serwis. Obsługa na najwyższym poziomie. Mili, uśmiechnięci ludzie. Chce się do nich wracać z kolejnymi zamówieniami.

Tomek Kaliński - 2017-04-27
Zdjęcie z okazji 10 rocznicy ślubu mega super prezent

Gosia - 2017-02-19
Bardzo dziękuję! Szybko, sprawnie, bezproblemowo i satysfakcjonująco dla obdarowanej! Korzystałam po raz drugi i się nie zawiodłam! Gorąco polecam każdemu, kto chce stworzyć niepowtarzalny i niebanalny obraz!

Gosia - 2017-02-05
Bardzo fajna mozaika :)

Aleksandra Maciejczyk - 2017-01-31
Ekspresowa realizacja. Bardzo dobre wykonanie. Doskonały prezent ślubny. Polecam!

Rafał - 2017-01-10
Gorąco polecam. Mozaiki wykonywane są fachowo i bardzo szybko. Nawet w gorącym przedświątecznym okresie zamówienia realizowane są terminowo. Dziękuję :-)

Magdalena - 2016-12-23
Wykonanie rewelacyjne. Wspaniały prezent niespodzianka. Gorąco polecam.

Daro - 2016-12-22
Cudowny portret jestem bardzo zadowolona dzisiaj przyszedł. Piękne wykonanie, szybka przesyłka prezent dla przyszłego męża wspaniały

Patrycja - 2016-12-21
Mozaika jest śliczna. Firma godna polecenia, bezproblemowy kontakt - szybka odpowiedź na każde pytanie, pomoc w wyborze najlepszego zdjęcia głównego. Mozaika wysłana w czwartek jest do odbioru w piątek rano. Polecam gorąco!

Ania M - 2016-12-16
Mozajka wyszła pięknie, idealny pomysł na prezent. Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Polecam!

Sebastian - 2016-12-16
Mozaika przygotowana profesjonalnie. Sprawnie i szybko, dostawa na czas. Efekt super. Dobry kontakt. Polecam!

Sławek - 2016-12-11
Jesteśmy zachwyceni, nie spodziewaliśmy się tego, że efekt będzie aż tak piorunujący :) Dziękujemy i polecamy każdemu, prezent idealny, na którym można zatrzymać wiele wspomnień :)

Asia - 2016-12-04
Mozaikę zamówiłam na 20-tą rocznicę ślubu przyjaciół. Zarówno obdarowani jak i goście byli zachwyceni. Po odpakowaniu wszyscy rzucili się do analizowania prezentu oraz wspominania wydarzeń, które znalazły się w mozaice. Podziękowaniom nie było końca. Również współpraca z firmą idealna. Polecam z czystym sumieniem :-)

Agnieszka - 2016-11-07
Super wykonanie i świetna współpraca. DZIĘKUJĘ :)

Olga Z. - 2016-10-31
Jestem bardzo zadowolony z zakupu portretu. Czas realizacji dokładny jak w opisie. A samo wykonanie perfekcyjne. Zamurowało mnie jak otworzyłem pudełko także warto jest zamówić i godne polecenia .

Mateusz - 2016-10-15
Polecam, bardzo fajny pomysł na prezent ;)

Jowa - 2016-09-23
Zamówienie zrealizowane zgodnie z instrukcją na stronie, szybko i sprawnie, efekt bardzo zadowalający. Bardzo polecam - szczególnie dobry pomysł na prezent.

Anna - 2016-09-22
Zdecydowanie polecam zakup mozaiki w mozaikowie. Zamówienie od początku do końca zostało wykonane zgodnie z założonym terminem. Żadnych opóźnień i żadnych problemów z dostawą a to warto docenić. Bardzo szybki projekt mozaiki oraz jej wydrukowanie. Zdjęcie główne w rozmiarze mozaiki 50 x70 dobrze widoczne już z okolo 2 metrow. Zdjęcia składowe wyraźne i dobrze widoczne. Jedyne co zauważyłam to fakt iż kolory na zdjeciach skladowych na wydrukowanej mozaice są ciemniejsze niż w projekcie i mniej intensywne niż przy zwykłym ich wydruku. Poza tym mozaika to super prezent zwłaszcza dzięki niespodziance którą mozaikowo dołącza do przesyłki.

Aneta - 2016-09-20
Wykonanie perfekcyjne, szybka dostawa, dobry kontakt. Jak najbardziej polecam, mozaika robi fantastyczne wrażenie :)

Martyna - 2016-09-09
Bardzo profesjonalna obsługa, pracownicy pomocni przy wyborze odpowiedniego zdjecia do Mozaiki, dobry kontakt, szybka realizacja, wspaniae wykonany projekt, a do tego prezent niespodzianka w opakowaniu z Mozaiką :) z czystym sumieniem polecam!

Kinga Wojtasiak - 2016-08-13
Zarówno ja jak i obdarowani, byliśmy pod wrażeniem fotomozaiki. Małe zdjęcia są bardzo widoczne a całość prezentuje się rewelacyjnie. Obsługa profesjonalna, zero problemów komunikacyjnych. Jak najbardziej polecam !

Magda z Wawszawy - 2016-07-24
Mozaika wyszła pięknie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!!!!

Natalia - 2016-07-22
Mozaika wyszła tak, jak sobie tego życzyłam, czyli pięknie, a nawet lepiej. Bardzo sprawny kontakt. Zamawianie mozaiki to sama przyjemność.

Natalia C. - 2016-07-22
Wszystkie opinie, które przeczytałam - potwierdziły się. Mozaika fantastyczna. Małe zdjęcia stanowiące tło portretu, bardzo dobrze widoczne. Obsługa i jakość usługi - profesjonalna. Możliwości odbioru osobistego - rewelacyjne.

Z okazji ślubu - 2016-07-14
zamówienie otrzymałam ale na projekt wbrew zapewnieniom o 24 h otrzymałam po tygodniu i to ja musiałam zadzwonic i sie upomniec :/

karolina1234 - 2016-07-12
Brawo, realizacja bardzo szybka, obsługa miła i profesjonalna, wykonanie świetne. Polecam!

Anka 2016-06-28 - 2016-06-28
Szybka, profesjonalna realizacja, fachowe doradztwo w doborze zdjęcia głównego, bardzo dobry kontakt, prezent dla wychowawczyni bardzo udany, zrobił ogromne wrażenie!

Jola - 2016-06-27
Mozaika przygotowana profesjonalnie. Sprawnie i szybko. Dobry kontakt. Polecam!

Małgorzata Godlewska - 2016-06-21
Jednym słowem: SUPER!! Błyskawiczny kontakt i wykonanie, mozaika wg ogłoszenia doszła w piątek. No i do tego perfekcyjne wykonanie i uśmiech rodziców na twarzy. BRAWO

Maciej Strugała - 2016-06-20
Super,super,super. Profesjonalna i szybka obsługa. Efekt rewelacyjny(pomimo że dostarczyłam zdjęcia różnej jakości na mozajce wyglądajo fajnie). Dziękuje i Polecam

D - 2016-06-10
POLECAM SERDECZNIE! Bardzo dobry kontakt, wyjątkowo elastyczne dopasowanie do wymagań klienta. Szybka, bezproblemowa realizacja zamówienia. Mimo małej ilości czasu, mozaikę udało się przygotować w terminie, za co jestem naprawdę wdzięczna. Paczka wysłana w czwartek, dotarła już w piątek rano. Oryginalność pomysłu na prezent 18-stkowy dla przyjaciółki i jakość wykonania wywołały zachwyt u każdego komu tylko zdołałam się nim pochwalić. Wspaniały jest również prezent niespodzianka od Zespołu Mozaikowo.pl. Dzięki miniaturze mozaiki w ramce mogłam zachować to cudo również dla siebie, a zdjęcia składowe wciąż są czytelne. Dziękuję serdecznie Pani Katarzynie Brajcie! ♥

Daria - 2016-06-06
Świetny kontakt z projektantami. Mimo dość nietypowego zamówienia z niestandardowym terminem odbioru wszystko pięknie dopięte na ostatni guzik. Prezent idealny- łezka się w oku zakręciła. Dziękuję sprawnej ekipie za zrealizowanie tego marzenia. Dostałam kontakt z polecenia- teraz sama śmiało polecam :)

Stefania - 2016-06-02
Profesjonalne podejście, dostawa na czas, świetny prezent na 18-nastkę siostry :D

Patrycja - 2016-04-22
Wszystko tak jak powinno być :)

Bartek - 2016-04-18
Arcydzieło :) Jakość produktu najwyższej klasy! Dostawa i Kontakt na znakomitym poziomie! POLECAM!

Domaszewicz Dawid - 2016-04-15
bardzo jestem zadowolona i wlasnie skladam drugie zamowienie!!

Bogusia - 2016-04-14
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja efekt bardzo zadowalający. Bardzo fajny prezent.

Anka - 2016-04-08
Mozaika wygląda dokładnie jak na wcześniejszym podglądzie. Miła obsługa, która dba o wymagania klienta. Zdecydowanie firma godna polecenia :)

Marta - 2016-04-01
Mozaika jest super polecam każdej osobie która szuka oryginalnego prezentu estetyka efekt zdjęć bomba naprawdę kawał dobrej roboty jeszcze raz polecam .

Andrzej - 2016-03-23
Mozaika zamówiona na rocznicę ślubu spodobała się wszystkim, którzy ją widzieli. Ponadto miniaturka mozaiki jako zdjęcie na biurko - świetny pomysł. Profesjonalna, miła i szybka obsługa. Gotowe 2 projekty do wyboru miałam już po kilku godzinach. Polecam taką mozaikę na prezent.

Anka, Wadowice - 2016-03-21
jestem bardzo zadowolony. polecam

artur - 2016-03-14
Mega profesjonalne wykonanie😃 Szybka dostawa,do tego zdjęcie mozaiki w ramce;D Serdecznie polecam!!!!

Marzena - 2016-02-26
Kolejny raz zamawialam mozaikę i osobiście polecam. Bardzo nowoczesny i rzadko spotykany prezent :)

Magda - 2016-02-04
Super!!! Polecam :)

Magda - 2016-02-04
Serdecznie polecam, firma działa profesjonalnie i szybko. Bezproblemowy kontakt, przy ustalaniu i dopracowywaniu projektu. Jakość bardzo dobra do tego elastyczne możliwości odbioru. Jak dla mnie pełen profesjonalizm. Strona również zasługuje na pochwałę ponieważ zawiera komplet niezbędnych informacji. Polecam!!!

Maciej Kaniewskki - 2016-02-04
Super prezent super wykonanie super obsługa. Korzystam juz kolejny raz z usług Mozaikowa i nadal z chęcią polecam produkty znajomym.

Jarek - 2016-01-21
Dziękuje bardzo za wspaniały prezent. Narzeczony bardzo się ucieszył z prezentu. Polecam wszystkim. Warto posiadać taką pamiątkę ;) Pozdrawiam

Monika - 2016-01-18
Mozaika przepiękna, super pomysł na prezent :) szybka wysyłka, super kontakt. Polecam i pozdrawiam !

Weronika - 2016-01-12
Mozaika przeszła nasze oczekiwania. Wyszła przepięknie, obdarowani zachwyceni. Widać profesjonalizm wykonania. Zdjęcie główne widać bardzo wyraźnie. A zdjęcia składowe są też bardzo dobrze widoczne, wyraźne, jest co oglądać. Bardzo dziękujemy za porządnie wykonaną pracę i jej śliczny efekt.

Dorotka - 2016-01-10
Wszystko fajnie wyszło. Szybka wysyłka poważne podejście do klienta. No i najważniejsze. Żona była zadowolona z prezentu. Myślę, że jeszcze kiedyś tu wrócę

mirek - 2015-12-25
Zamówienie wykonane szybko i terminowo. Polecam takie fotografie na prezenty. Wesołych Świąt!

mollinder - 2015-12-23
Super Kontakt z Panią Kasią. Szybka dostawa, profesjonalne wykonanie. Pozdrawiam!

Wojtek Siembida - 2015-12-23
Realizacja mega-profesjonalna, wynik mozaiki zdecydowanie powyżej oczekiwań.

Adam - 2015-12-01
Fantastyczna mozaika, naprawdę świetny pomysł by realizować takie projekty; bardzo dobrze wykonana, precyzyjnie, dobrze zabezpieczona na czas transportu, szybko wysłana. Kontakt z osobą odpowiedzialną za wykonanie konkretny, podążałam za jej sugestiami, które okazały się trafne, dzięki czemu nie zrealizowałam mojego pierwotnego pomysłu - byłby fatalny w skutkach.. Dziękuję!

Aneta - 2015-11-20
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Serdecznie polecam!!! Efekt niesamowity! Dziękuje za wspaniały niespodziewany upominek :) Polecam wszystkim znajomym.

Agnieszka - 2015-11-15
Rewelacja! Fenomenalny kontakt, natychmiastowa realizacja! Cudowna współpraca! Polecam wszystkim!

Agnieszka Lasoń - 2015-09-30
Mozaika jest upominkiem dla kolegi odchodzacego z firmy. Zarówno pomysł, jak i efekt bardzo się podoba, nie tylko obdarowanemu. Dziekuję.

Irena Piekarska - 2015-09-11
Wszystko ok. Dobry pomysł na prezent

Ola - 2015-09-07
Bardzo szybka realizacja zamówienia, przemiła i pomocna obsługa, bezproblemowy bezpośredni kontakt z osobą realizującą zamówienie. I najważniejsze - końcowy efekt fantastyczny!!! :-) Serdecznie polecam :-)

Ania - 2015-09-03
Super efekt, miła obsługa, szybka dostawa. Mozaikę dostałam po trzech dniach od przesłania zdjęć. Z pewnością skorzystam ponownie :)

Zofia C. - 2015-08-28
Mozaika spełniła wszystkie moje oczekiwania, prezent bardzo się spodobał. Elastyczny sprzedający, miło i bezproblemowo zakończona transakcja .

Monika - 2015-08-25
Obsługa ekspresowa i profesjonalna. Polecam

Lidia - 2015-08-21
Zamówiliśmy dwie mozaiki dla rodziców z okazji ślubu, obie wyszły pięknie, a do tego są oryginalne i zindywidualizowane. Serdecznie polecam :)

Ewelina - 2015-08-13
Mozaika była prezentem z okazji 10 rocznicy ślubu. Super jakość wykonania. Mąż zachwycony. Miła i fachowa obsługa, ekspresowa realizacja zamówienia. Polecam.

Małgorzata - 2015-08-04
Mozaikę zamówiłyśmy na 25 rocznicę ślubu rodziców. Efekt końcowy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Mozaika wyszła rewelacyjnie! Rodzice ogromnie się wzruszyli i od razu zawiesili obraz na ścianie w salonie :) Polecamy z całego serca taką formę prezentu!

Aleksandra i Monika - 2015-06-21
Mozaika jest taka jaką chciałam, idealna na prezent. Kontakt bardzo dobry, polecam!

Paulina - 2015-06-15
Wspaniała mozaika. Dziękuję za fachową pomoc. A ta mała niespodzianka pozostawiona w domu, będzie nam ciągle przypominać o osobie obdarowanej. Pozdrawiam

Joanna Kujawa - 2015-06-14
Mozaika bardzo ładna , Super prezent w postaci małego zdjęcia z mozaiki , Krótki czas oczekiwania. Wszystko dobrze i bezpiecznie zapakowane Dziękujemy i pozdrawiamy

Anita - 2015-06-12
Projekt usługi dostałem w przeciągu 2 godzin. Miła obsługa i profesjonalna usługa. Mozaika miała być prezentem urodzinowym. Uważam , że bardzo fajnie wyszła. Najważniejsze , że solenizantce się podoba :)

Jakub P - 2015-06-12
bardzo dobry kontakt e-mailowy, widać dbałość o klienta, ekspresowa przesyłka, dodatkowo do mozaiki 30x40 dostałem zdjęcie o czym nie wiedziałem. Polecam

Łukasz - 2015-05-22
Dziękuje za fachową pomoc i przepiękną mozaikę , która wywoła po rozpakowaniu achy i ochy, i inne zachwyty. :) Gorąco polecam wszystkim, bo jest to wspaniały prezent.

Natalia P. - 2015-05-19
świetnie zrobione, z wszystkim można się dogadać przy ewentualnej zmianie projektu:) jestem bardzo zadowolona i oczywiście mój partner dla którego zrobiłam mozaikę:)) mozaika przyszła w terminie, dobrze zapakowana i do tego miła niespodzianka w środku;) POLECAM!

Kasia - 2015-05-18
Mozaika wykonana wzorowo ,bardzo dobra jakość + szybka przesyłka . Jestem bardzo zadowolona ! Polecam !

Natalia Szumna - 2015-05-04
mozaika piękna, w jednej chwili przypominają się razem przeżyte chwile :) coś cudownego!

Ewelina i Piotr - 2015-04-30
Wszytko idealnie! Godne polecenia. Z pewnością będę korzystać w przyszłości z Państwa usług.

Magdalena Szwalikowska - 2015-04-28
Przepiękne i przecudne. Będzie super prezent.Dziękuje Wam bardzo.

Jadwiga. - 2015-03-27
Super, super, super! Przesympatyczny kontakt i wspaniała obsługa! Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Weronika - 2015-03-17
Mozaika to bardzo fajny prezent. Jest ciekawy. Jesli ktos wyszuka naprawde fajne zdjecia ,jest to wtedy rewelacja . Im wiecej zdjec ,mozaika jest ciekawsza . POlecam wszystkim

Alicja - 2015-03-15
Absolutnie polecam. Szybka wysylka, zero problemu z zamowieniem, znakomita obsluga. Rewelacyjna jakosc i przede wszystkim niezapomniana reakcja bliskich. Serdecznie polecam, uwazam to za na prawde wyjatkowy prezent.

Karolina - 2015-03-14
Bardzo polecam. Strona działa bez zarzutu. Jest możliwość kontaktu z zespołem Mozaikowa, co w moim przypadku pozwoliło na przygotowanie nieco nietypowej mozaiki. W przypadku jakichkolwiek pytań czy problemów Zespół jest na nie otwarty i je rozwiązuje. Dziękuję.

Piotr Bojarski - 2015-02-18
Świetny pomysł na prezent. Nic dodać nic ująć. Cudo!

Paulina - 2015-02-01
Zamowienie przebiegło bardzo sprawnie i bez zgrzytów, zarówno jeśli chodzi o intuicyjność obsługi platformy do wgrywania zdjeć jak i szybkość samej realizacji. Efekt bardzo mi sie podobał, moge tylko polecać:)

Michał - 2015-01-24
Mozaika rewelacja, bardzo mi się podoba. Dobry pomysł na prezent. Polecam!

Marta - 2015-01-23
Zamówiona mozajka na prezent wywołała uśmiech na mojej twarzy, jestem bardzo ale to bardzo zadowolona ze złożonego zamówienia, będzie to wyjątkowy o niepowtarzalny prezent, który na pewno sprawi zadowolenie i zachwyt. Ponadto realizacja bardzo pomyślna i szybka, bardzo polecam ;-)

Marta Skowrońska - 2015-01-16
Mozaika wyszła genialnie, właśnie takiego efektu się spodziewałam. Polecam wszystkim, jest to wyjątkowy prezent odpowiedni dla każdego.

Olga - 2014-12-19
Bardzo ładnie wykonana mozaika, ładniejsza niż sobie wyobrażała, jestem bardzo zadowolona.

Iza - 2014-12-18
POLECAM! Rewelacyjny efekt, szybko wykonany obraz, fajne sugestie.

Nina - 2014-12-13
To juz moja kolejna mozaika... i za kazdym razem jestem tak samo zadowolona. pozdrawiam ekipe i dziekuje za profesjonalna obsluge!

Aleksandra - 2014-12-10
To firma, która naprawdę stawia na zadowolenie klienta. I to nawet tak upierdliwego jak ja. :) Jestem tu już po raz drugi i podejrzewam, że nie ostatni. Moi bliscy dostają dzięki Wam super prezenty. Może pora samej sobie zrobić niedługo taki podarunek. :) Polecam!

Dominika - 2014-11-27
Super prezent! Zamówienie zrealizowane szybko, sprawnie i bez problemów. POLECAM!

Monika - 2014-11-25
Mozaika była prezentem z okazji ważnego jubileuszu. Została przyjęta z wielkim zadowoleniem zarówno przez jubilata jak i przez pozostałych uczestników uroczystości. Jeżeli będzie jeszcze jakaś znacząca okazja to z pewnością skorzystam jeszcze raz z Waszej usługi. Jestem zadowolona z obsługi jako klientka jak również z wykonanej pracy. Życzę wszystkiego najlepszego dla całej firmy i jej pracowników. Z poważaniem Helena.

Helena Sudoł - 2014-11-24
Obraz jest piekny, powala wszystkich na kolana:)! Wspolpraca przebiegla ekspresowo i bez zadnych komplikacji!! Z checia skorzystam z PAnstwa usług jeszcze nie raz:)

Sylwia - 2014-11-23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >